首页
登录
职称英语
[originaltext] One spring shortly before the period of the Civil War, a boy
[originaltext] One spring shortly before the period of the Civil War, a boy
游客
2024-01-28
56
管理
问题
One spring shortly before the period of the Civil War, a boy appeared at the prosperous farm of a man named Worthy Taylor in Portage County, Ohio. The boy was looking for work. Taylor did not know anything about the boy but as spring is a busy season on a farm, Taylor hired him. The boy’s name was Jim. Jim worked on the farm all through that spring and summer.
[17]He helped with the planting, cut wood, and took the cows to pasture. He was a good worker but quiet and retiring. He ate in the kitchen and slept in the barn on a pile of hay. He kept very much to himself.
Before the end of summer, however, young Jim had fallen in love with one of Taylor’s daughters, a pretty young girl about his own age. He wanted to marry her. Taylor told him very plainly that he did not intend to let his daughter marry any young man without money, without name, and without prospects of any kind for the future. Jim said nothing in answer to this, but that night he packed his few things together and disappeared. No one in that area ever saw him or heard from him again.
About 30 years later, Taylor was tearing down his old barn in order to build a new one. On one of the wooden beams above the place where Jim used to sleep, Taylor noticed this name cut into the wood with a penknife: James A. Garfield. "Jim" was now the President of the United States!
16. When did the story take place?
17. Which of the following work did Jim do on Taylor’s farm?
18. What can be inferred from the passage?
选项
A、Milking cows.
B、Building the barn.
C、Cutting wood.
D、Harvesting crops.
答案
C
解析
细节题。文中明确提到,Jim在Taylor的农场工作时帮忙耕种、伐木、放牛,C)为其中一种,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400713.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakesus
[originaltext]PatriciaPanianeverwantedtobeanationalpublicfigure.Alls
[originaltext]PatriciaPanianeverwantedtobeanationalpublicfigure.Alls
[originaltext]Reducingtheamountofsleepstudentsgetatnighthasadirecti
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.I
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.I
[originaltext]Threeyearsago,after20childrenand6adultswereshotdeadat
[originaltext]AtavastdumpsiteinthewestofGhana’scapitalAccra,smallfi
随机试题
Therespondentworkson______[br][originaltext]AExcuseme,I’msorrytoboth
Wheninsectsfeedondecayingplantmaterialinacompostpile,theyhelpturni
Sevenyearsago,whenIwasvisitingGermany,Imetwithanofficialwhoexp
下列不能判断构件是否达到耐火极限的是()。A.依据标准耐火试验,棉垫被点燃
向上级机关汇报工作、反映情况、提出意见建议和答复询问且无需上级回复的文种是()
阿魏药材来源于A.金缕梅科B.伞形科C.橄榄科D.棕榈科E.安息香科
下列CAMP试验阳性的细菌是A.A群链球菌B.B群链球菌C.C群链球菌D.D群链
“辛辛苦苦几十年,一婚回到贫困线”不是段子,而是________的现实。动辄十几
(2018年真题)交割仓库逾期向标准仓单持有人交付约定的货物,造成标准仓单持有人
该求助者的性格特征属于()。多选 (A)典型内向型 (B)黏液质气质
最新回复
(
0
)