首页
登录
职称英语
[originaltext] The earth’s oceans are huge, so much bigger than the land area
[originaltext] The earth’s oceans are huge, so much bigger than the land area
游客
2024-01-28
62
管理
问题
The earth’s oceans are huge, so much bigger than the land area that they cover 70% of the surface of the earth. Throughout history humans have been directly or indirectly influenced by the oceans. (4) Ocean waters serve as a source of foods and valuable minerals. Increasingly, people are turning to the oceans for their food supply either by direct consumption or indirectly by harvesting fish. Besides, oceans are a major element in the formation of our weather. The extremes of temperature on the earth would be much greater, and many places would be too hot or too cold for humans without the oceans. As our supply of fresh water becomes more and more scarce, we have naturally looked to the oceans, the greatest source of water on earth. But there is so much salt in seawater that it is not fit for human use. Scientists have been trying to find ways to turn this salty water into fresh water. (5) Machines for the transformation of water are already at work in certain parts of the world, but their cost is still much too high. Scientists will have to find much cheaper ways to do the job. It is possible that there is plentiful food in the ocean. In addition to the hundreds of varieties of fish, some kind of seaweed can be eaten. (6) It is beneficial enough, containing many proteins, vitamins and minerals that humans need for survival, but so far no one has been able to figure out how to disguise awful taste.
4. What can the ocean supply us with?
5. What do we know about the transformation of seawater into fresh water?
6. What is the disadvantage of seaweed as food?
选项
A、It is already at work all over the world.
B、It costs too much.
C、Scientists have no idea about how to transform it.
D、There is no use transforming it.
答案
B
解析
事实细节题。 由“Machines for the transformation of water are already at work in certain parts of the world, but their cost is still much too high.”可知将海水转化为淡水的机器在世界上某些地区已经投入使用,只是费用太高,故答案为 B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400626.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
随机试题
Waverlylaughedinalightheartedway."Imean,really,June."Andthenshes
【B1】[br]【B9】A、differentB、localC、cultivationD、traditionalB此题考查定语。从上下文中可知D项
[originaltext]Thetimeisfouro’clock.Therehasbeenaseriousaccide
陈某,女,45岁。眩晕动则加剧,劳累即发,面色淡白,神疲乏力,倦怠懒言,唇甲不华
直接用于收集审计证据的方法是()。A.审计取证基本方法 B.审计取证具
A房地产开发公司(以下简称A)在甲省乙市建设丙住宅小区。丙住宅小区占地40k
女,40岁。肥胖、痤疮、紫纹10年。测血皮质醇增高。不受小剂量地塞米松抑制,但可
计划成本核算体系下,本期发出材料应负担的成本差异应按期(月)分摊结转。()
A.血尿伴膀胱刺激症状 B.血尿伴水肿、高血压 C.血尿伴肾肿块 D.血尿
( )不属于合同价格分析的内容。A.合同所采用的计价方法及合同价格所包括的范围
最新回复
(
0
)