首页
登录
职称英语
[originaltext] A young man who refused to give his name dived into the river
[originaltext] A young man who refused to give his name dived into the river
游客
2024-01-28
53
管理
问题
A young man who refused to give his name dived into the river yesterday morning to save a twelve-year-old boy. The boy ran away after he was rescued.[16]He had been swimming in the river and had caught his foot between two concrete posts under the bridge. He shouted out for help. At the time a young man was riding across the bridge on his bicycle.[17]He quickly got down and dived into the river. He then freed the boy’s foot and helped him to the river bank where a small crowd and had collected.[18]The boy thanked his rescuer sincerely, and then ran off down the road. He was last seen climbing over a gate before disappearing over the top of the hill. The young man who was about 20 years of age said, "I don’t blame the boy for not giving his name. Why should he? If he wants to swim in the river, that’s his business. And if I want to help him, that’s mine. You cannot have my name either." He then ran back to the bridge, got on his bicycle and rode away.
16. What happened to the 12-year-old boy?
17. What did the young man do when he saw the boy in danger?
18. What did the little boy do after he was rescued?
选项
A、He jumped into the river immediately.
B、He took off his coat and jumped into the water.
C、He dashed down the bridge to save the boy.
D、He shouted out for help.
答案
A
解析
细节题。短文中提到,小男孩呼救时,年轻男子正骑着自行车过桥,听到男孩的呼救他迅速下来跳到河里营救(quickly got down and dived into theriver),由此可知答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400491.html
相关试题推荐
[originaltext]Atoughanti-smokinglawhastakeneffectinSpain.Thelaw—on
[originaltext]Atoughanti-smokinglawhastakeneffectinSpain.Thelaw—on
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Innearlyallcivilizations,atnearlyalltimesinhistory,m
[originaltext]Innearlyallcivilizations,atnearlyalltimesinhistory,m
[originaltext]Youcantelltheageofatreebycountingitsrings.Butthes
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
随机试题
Walkingthroughthewoodsalonecanbeafrighteningprospectforakid,but
[audioFiles]audio_eusm_j02_001(20082)[/audioFiles]A、Belowthehouse.B、Aboveth
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
下列经济业务中,会计处理表述正确的有()。A.合同中存在重大融资成分的,企业在
房地产经纪人员社会及心理方面的知识主要包括( )等方面的知识。A.房地产市场营
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
物业买受人应当对遵守临时管理规约进行承诺,承诺应当采用()的方式。A:口头 B
债券型理财产品的特点不包括( )。A.在理财期限内,产品的收益率随市场利率上升
分析借款人的信用状况采取的“3C”分析法,是分析借款人的()。A.偿还能力
锅炉蒸汽管道的工作温度为180℃,该管道外部的保温材料应选用()。A.硅藻
最新回复
(
0
)