首页
登录
职称英语
[originaltext] The koala is broadly similar in appearance to the wombat(袋熊),
[originaltext] The koala is broadly similar in appearance to the wombat(袋熊),
游客
2024-01-28
17
管理
问题
The koala is broadly similar in appearance to the wombat(袋熊), but has a thicker coat, much larger ears, and longer limbs. The koala has large, sharp claws to assist with climbing tree trunks.(19)Its weight varies from about 14kg for a large southern male, to about 5kg for a small northern female. Its five fingers are arranged with opposable thumbs, providing better gripping ability. The first two fingers are positioned in apposition(并列)on the front paws, and the first three fingers for the hind paws. The koala is one of the few mammals that have fingerprints.(20)Koala fingerprints are similar to human fingerprints: even with an electron microscope, it can be quite difficult to(distinguish between the two. Koala can walk along a branch. Koalas also walk on all four legs when walking on the ground. The brain in the ancestors of the modern koala once filled the whole cranial cavity, but has become drastically reduced in the present species, a degeneration scientist suspects it is an adaptation to a diet low in energy. It’s generally a silent animal, but males have a very loud call that can be heard from almost a kilometer away during the breeding season.(21)When under stress, koalas may make a loud cry, which has been reported as similar to that of a human baby. There is little reliable information about the lifespan of the koala, but in captivity they have been observed to reach the age of 18 years.
19. Which of the following cannot be the koala’s weight?
20. What can we know about koala’s fingerprints?
21. What can we learn about Koala’s voice?
选项
A、Koala has no fingerprints.
B、They are similar to human fingerprints.
C、They cannot be observed by microscope.
D、They are in different shape.
答案
B
解析
事实细节题。本题问的是我们能从短文中了解到关于考拉熊指纹的什么信息。短文中提到,考拉熊的指纹类似于人的指纹,即使用电子显微镜也很难将二者分辨出来。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400458.html
相关试题推荐
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
随机试题
Properarrangementofclassroomspaceisimportanttoencouraginginteraction.
Speechacttheoryisanimportanttheoryinthe______studyoflanguage.A、seman
Lackofsleepmakesyougainweightandraisesyourriskforheartdiseasea
Althoughmobilepenetrationhasspreadrapidlywithover5.3billionsubscr
下列不属于法定代理权消灭的原因的是( )。A.被代理人取得或恢复行为能力 B
以下腧穴中,属于治疗心绞痛特效穴的是A.足三里 B.内关 C.神门 D.大
花蕊石的功效是A.化瘀止血、理气止痛 B.收敛止血,止痢杀虫 C.化瘀止血
既能祛风湿,又能补肝肾、强筋骨、安胎的药物是A.木瓜B.杜仲C.桑枝D.防己E.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
关于评标委员会的说法,不正确的是()。A.评标委员会中的专家应从事相关专业领域
最新回复
(
0
)