首页
登录
职称英语
[originaltext] American government lawyers this week brought criminal charge
[originaltext] American government lawyers this week brought criminal charge
游客
2024-01-27
24
管理
问题
American government lawyers this week brought criminal charges against a young Somali man in connection with a ship hijacking earlier this month. They say Mr. Muse is the only survivor of a hijacking attempt on an American ship off the coast of Somalia on April the eighth.
In the hijacking, the four pirates released the ship end its crew. But they took the ship’s captain hostage in a small boat. Four days later, American Navy forces killed three of the hijackers and rescued the captain, Richard Phillips. Mr. Muse was flown from Africa to New York City, where he was charged Tuesday with five crimes, including piracy and hostage-taking.
A New York federal court judge has ruled that Mr. Muse is at least 18 years old and can be tried as an adult. But his mother has said he is just sixteen years old. That could create a problem for government lawyers seeking the most severe punishment for the accused — spending the rest of his life in prison. International law has less severe punishments for criminals under the age of 18.
Confirming Mr. Muse’s true age is difficult because birth documents are rare in Somalia. The country has not had an effective central government for almost 20 years.
22. Who is Mr. Muse?
23. How many pirates were involved in the hijacking?
24. What can we learn about the hijacking from the passage?
25. Why is it difficult to confirm Mr. Muse’s true age?
选项
A、There is no official laws and regulations in Somalia.
B、The birth documents in Somalia are kept confidential.
C、Somalia has no central government for quite a long time.
D、His mother says he is only 16 years old.
答案
C
解析
细节题。短文最后说,由于索马里几乎没有出生文件(birth documentsare rare in Somalia),所以确定Mr.Muse的真实年龄变得很困难,因为这个国家已经近20年没有有效的中央政府了,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400393.html
相关试题推荐
[originaltext][22]Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
[originaltext][22]Anelderlywomanyesterdaymadealegalclaimagainstad
[originaltext][19]Religiousandprivateschoolsreceivelittleornosuppor
[originaltext][19]Religiousandprivateschoolsreceivelittleornosuppor
[originaltext]Samhadworked30yearsforthesamecompanyandnowhehadt
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext][19]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
[originaltext][19]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.[16]It
随机试题
A.abstractB.boomC.casuallyD.convertE.declineF.deplo
MoreattentionwaspaidtothequalityofproductioninFranceatthetimeof
[originaltext]Howdidthefirstslicedbreadandotherfamousfoodsgetthe
WhentheVictorianshadfamilyreunions,thehostswent______theirwaytoente
YoungpeopleintheUnitedStatesarefallingbehindtheiroverseaspeersin
与其他传统出版物相比,音像制品具有( )等优势。A.传播速度快 B.形象、直
阅读以下说明,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸对应的解答栏内。 【说明】
共用题干 HowTwoGreatConflictsHelpedto
项目实施及监测评价阶段所需的主要信息是()。A.A类 B.B类 C.C
起重机械的位置限制与调整装置是用来限制机构在一定空间范围内运行的安全防护装置。下
最新回复
(
0
)