首页
登录
职称英语
[originaltext] Sports fans all over the world recognize the name of Michael
[originaltext] Sports fans all over the world recognize the name of Michael
游客
2024-01-27
43
管理
问题
Sports fans all over the world recognize the name of Michael Jordan. From Thailand to Tennessee, kids wear clothes with his picture on them. And Air Jordan athletic shoes all reflect the fame of this superstar. Michael Jordan has become the most famous attraction of the world’s favorite sport.(20)Michael Jordan was born in 1963 in Brooklyn, New York. As a little boy, Michael was not like a future superstar. He was very shy and did not like to talk with other people about himself. He was also very short. He showed little promise of having a future career in basketball. When he tried out for the freshman team in high school, Michael didn’t make it. The next year, however, after a growth spurt, he made the team. The rest is history. Michael’s road to fame began at the University of North Carolina.(21)He used his quickness and strength to reach the basket again and again, and because of this, he became very famous. Basketball fans from all over the world began to take notice.(22)One reporter wrote that when Michael went up to shoot the basket, it looked like he could fly. That’s why he was given the nickname "Air Jordan. "
20. When and where was Michael Jordan born?
21. What do we learn about Michael Jordan?
22. Why is Michael Jordan called "Air Jordan"?
选项
A、Because he jumps very high to reach the basket.
B、Because it looks like he could fly while shooting the basket.
C、Because he is quick to shoot the basket.
D、Because he is famous for running fast.
答案
B
解析
原因目的题。本题问的是乔丹为什么被称为“飞人乔丹”。短文最后提到,一位记者曾经写道:当乔丹跃起扣篮时,他看起来就像会飞一样,因此,他被冠以“飞人乔丹”的称号。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400045.html
相关试题推荐
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
随机试题
Readthearticlebelowaboutpassive-aggressiveorganisation.Foreachq
Definedbiologically,hairisprimarilycomposedofkeratin,aprotein,whichgr
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheMer
[originaltext]AmericanIndiansgrewandsmokedtobaccobeforeColumbuscame
[originaltext]M:Igota"C"againinthemathsexam.WhatdoyouthinkIshoul
初产妇,26岁.孕29周,阴道流液2小时。该孕妇目前处理最重要的是 A.休息
银行买入外国纸币时所使用的外汇牌价是()。A.现钞卖出价 B.现汇卖出价
患儿,2岁,化脓性脑膜炎,入院后出现意识不清,呼吸不规则,两侧瞳孔不等大.对光反
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
关于钢筋混凝土预制桩施工,说法正确的是( )。A、基坑较大时,打桩宜从周边向中间
最新回复
(
0
)