首页
登录
职称英语
[originaltext] Some years ago an American policeman found[19]a woman lying n
[originaltext] Some years ago an American policeman found[19]a woman lying n
游客
2024-01-27
66
管理
问题
Some years ago an American policeman found[19]a woman lying near a lonely road. She didn’t appear to have had an accident but she was trembling and clearly in a state of shock, so he rushed her to the nearest hospital. She began to tell the doctor on duty the story which was astonishing in all respects. She had been driving along a country road when she had been stopped by a flying saucer landing in front of her.[20]She had been forced to leave the car and entered the flying saucer by creatures which looked like human beings and which had easily made themselves understood though they couldn’t speak. It was as though they could read her thoughts and she could read theirs. They treated her politely and allowed her to leave after carrying out a number of tests on her. As she otherwise seemed to be normal, the doctor decided that she was probably suffering from the side effects of some drug.[21]The woman insisted on being allowed to go home, but when she gave her address it was a town over a thousand miles from the hospital. The police then started to make inquiries and soon discovered that there was already a search going on for the woman, whose husband had reported her missing. Her car had been found with the driver’s door open and the engine running.
19. What was the woman doing when the policeman found her?
20. According to the woman’s account, what happened to her as she was driving?
21. What can be inferred about the woman from the ending of the passage?
选项
A、She was lying near a lonely road, trembling.
B、She was experiencing an accident.
C、She was driving along a country road.
D、She was lying bleeding.
答案
A
解析
细节题。文中提到,当警察发现这位女士时,她lying near a lonely road(躺在荒凉的路边),尽管没有发生车祸但她在不停地trembling(颤抖),故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3399901.html
相关试题推荐
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingaforei
[originaltext]Somepeoplethinkthatthebesttimetobeginstudyingaforei
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeandm
[originaltext]TheaverageAmericanwillmove13timesinhislifetimeandm
[originaltext]Cattlehaveservedhumanitysinceprehistoricdaysasbeastso
[originaltext]Cattlehaveservedhumanitysinceprehistoricdaysasbeastso
[originaltext]W:So,you’llbegettingdresseduplater—beforeyougototheBB
[originaltext]W:Excuseme.MywatchstoppedrunningandI’mnotsurewhat’s
[originaltext]W:Excuseme.MywatchstoppedrunningandI’mnotsurewhat’s
[originaltext]Morethan22millionpeoplewholiveintheUniteStatedon’t
随机试题
Ican’treadyourwriting.Itis______.A、legibleB、illegibleC、eligibleD、ineli
PassageOne(1)TheU.S.economyhasbeendraggingalonglately,buth
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefir
A.传播-教育 B.咨询-鼓励 C.尝试-坚持 D.强化-巩固 E.指导
以下关于个人贷款贷后环节的风险管理的说法错误的是()。A.要严格进行贷后检查
可产生微量臭氧而协同发挥灭菌作用的是A.微波灭菌法B.紫外线灭菌法C.辐射灭菌法
石头∶钻石A.汽车∶劳斯莱斯轿车 B.舞蹈∶国标 C.水∶眼泪 D.
免疫监视功能低下时,易发生A.超敏反应 B.肿瘤 C.自身免疫病 D.移植
A公司月初应付账款余额为80万元,本月购入材料一批,货款30万元,款项尚未支付,
最新回复
(
0
)