首页
登录
职称英语
[originaltext] The official Olympic cheerleaders are a lot different than wh
[originaltext] The official Olympic cheerleaders are a lot different than wh
游客
2024-01-27
80
管理
问题
The official Olympic cheerleaders are a lot different than what you would see on the sidelines at basketball or American-style football games. Cheerleader Paola Bosio says about 500 girls tried out to become Olympic cheerleaders. "At the end we chose 100 girls. We have six groups, three working in ice hockey, two at speed skating and one in the mountains. So this is the first time that there is cheerleading in the Olympic Games, and we thought it was a good way to entertain the audiences." After being selected for the team, the new cheerleaders practiced for four and a half months. But during that time, all they learned how to do was to wave their orange and gold pompons, and jump up and down to whatever music might be playing at the stage. Fans disagree on whether the cheerleaders are entertaining or .just an annoying distraction. After all, they do not actually cheer and they do not wear sexy uniforms. The all-girl team, which ranges in age from 15 to 26, is dressed in bright orange and gold uniforms that cover them almost from shoulder to toe.
5 How long did the new cheerleaders practice?
6 Who hold different views on the function of cheerleaders?
7 What do we learn about the cheerleaders from the news?
选项
A、Spectators.
B、Athletes.
C、Fans.
D、Cheerleaders.
答案
C
解析
文中提到拉拉队到底是一种娱乐,还是一种让人烦躁的干扰,体育爱好者的看法是不一致的(disagree on),故C项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3398315.html
相关试题推荐
[originaltext]W:What’syourhobby?Youplaybasketball?M:(8)Idon’twantto
[originaltext]Kenyaisthethird-largestteaproducerintheworld.Almostall
[originaltext]Kenyaisthethird-largestteaproducerintheworld.Almostall
[originaltext]Kenyaisthethird-largestteaproducerintheworld.Almostall
[originaltext]Nowlet’stalkaboutonestruggleformanyolderpeople—lungcanc
[originaltext]Fiveyearsago,someyoungthrill-seekerswentundergroundinLon
[originaltext]M:Hi,Jenny,youdon’tlookhappy.What’swrong?W:Well,Jack,
[originaltext]M:Hi,Mary.Comeonin.W:Uh,yeah,Istoppedbytoseeifyou
[originaltext]M:Hi,Mary.Comeonin.W:Uh,yeah,Istoppedbytoseeifyou
[originaltext]M:Hi,Mary.Comeonin.W:Uh,yeah,Istoppedbytoseeifyou
随机试题
Themissingboyswerelastseen______neartheriver.A、playingB、tobeplayingC、
WhenFacebooksaiditwouldstartadatingserviceinColombiainSeptember,
TheexampleoftheEnglishschoolboywasusedtoshowthat______.[br]Theexam
PassageOneWhatdoes"levellingtheplayingfield"inthelastparagraphme
Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-likeanimalshave
Ifyousitalldayatanofficeandworryaboutitseffectonyourweight
提取过程中可加入0.1%盐酸的提取物是A.黄酮 B.黄酮醇 C.异黄酮
共用题干 患者,男性,24岁。严重腹泻3天。入院后诊断为急性细菌性痢疾。护士为
A.多组分或者化学结构尚不明确的化学药品或者治疗用生物制品 B.中药、天然药物
患者家属加入医患关系中带来的负面效应是A.加重了医务人员的责任 B.增加了对医
最新回复
(
0
)