首页
登录
职称英语
[originaltext] Analytical skills are our ability to understand and solve prob
[originaltext] Analytical skills are our ability to understand and solve prob
游客
2024-01-24
72
管理
问题
Analytical skills are our ability to understand and solve problems using information we have available. These skills are extremely important for our professional, social, and intellectual lives. What are the best ways to improve them? One way is to expand your world view. Unfortunately, this takes time. Ultimately, it will help you better evaluate information and analyze different ideas and outcomes. Travelling is a great way to expand your world view, although it can be expensive.
An entertaining way of enhancing your analytical skills is to engage them by playing brain games. These are games that challenge you to think deeply and to develop your analytical skills. These games will get you used to thinking in a certain way. As a result, they will help improve your ability to think. However, opinions vary on whether video games are effective. The general consensus is that the best ones avoid mindless violence, and instead focus on strategy and challenge us to solve problems and achieve broad goals.
Joining a debate or reading club or group is also a good idea. This provides people with the opportunity to come together and discuss ideas, literature and problems. Groups like these will help you refine your analytical skills and enable you to express yourself better. Any social group that encourages free exchange of ideas and pursuit of knowledge is beneficial. It helps you to actively develop your analytical skills.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What kind of ability do analytical skills refer to in the passage?
17. What does the passage say is an entertaining way of enhancing one’s analytical skills?
18. What else does the speaker advise people to do to improve their analytical skills?
选项
A、Give others freedom to express themselves.
B、Expose themselves to different cultures.
C、Discard personal biases and prejudices.
D、Participate in debates or discussions.
答案
D
解析
细节辨认题。短文中提到,参加辩论、加入读书俱乐部或组织也是提高分析能力的好方法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388932.html
相关试题推荐
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
随机试题
ShoppingmallsaresymbolsofsuburbanlifeintheUnitedStates.Theideaf
Weadvocate______theeconomic,culturalandreligioustraditionsofallnation
Underthecoverofdifferentbrands,______.[br]Thephrase"potentialbuyer"(Li
[originaltext]W:Youdon’tseemtobeabletositstilltoday.What’sgoingon?
叶天是某大学的退休老师,热心公益事业。叶天的父母、妻子早已亡故,有一个儿子叶强,
血友病A.消耗性凝血障碍 B.某些凝血因子合成减少 C.血管壁变态反应
《另类投资基金管理人指令》的主要内容不包括()。A.私募股权投资基金的资产剥离
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
关于房地产互补品的说法,正确的是( )。A.商业用房与工业用房是互补品 B.
A.1/3 B.1/2 C.2/3 D.1
最新回复
(
0
)