首页
登录
职称英语
[originaltext]A 9-year-old Central California boy braved strong currents and co
[originaltext]A 9-year-old Central California boy braved strong currents and co
游客
2024-01-23
77
管理
问题
A 9-year-old Central California boy braved strong currents and cold water to swim from San Francisco to Alcatraz Island and back. A California television station in Fresno reported Tuesday that James Savage set a record as the youngest swimmer to make the journey to the former prison. The TV station reported that by completing the swim, the fourth-grade student from Los Banos broke a record previously held by a 10-year-old boy. James said that waves in the San Francisco Bay hitting him in the face 30 minutes into his swim made him want to give up. His father said he had offered his son $100 as a reward; to encourage his struggling son, he doubled it to $200. James pushed forward, making it to Alcatraz Island and back in a little more than two hours. Alcatraz is over a mile from the mainland.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What did the boy from Central California do according to the report?
2. What did the father do to encourage his son?
选项
A、He set a record by swimming to and from an island.
B、He celebrated his ninth birthday on a small island.
C、He visited a prison located on a faraway island.
D、He swam around an island near San Francisco.
答案
A
解析
新闻开头提到,一位来自加利福尼亚中部的九岁男孩从旧金山游到了恶魔岛并返回,创造了一项新的纪录。因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388838.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)