首页
登录
职称英语
[originaltext] A man from Libya was enjoying a walk along the sands at Southp
[originaltext] A man from Libya was enjoying a walk along the sands at Southp
游客
2024-01-23
67
管理
问题
A man from Libya was enjoying a walk along the sands at Southport Beach. When he was about half a mile out from the dock, he felt a bit tired. So he lay down and fell asleep. But the tide swept in quickly at the beach. And the man was shocked to wake up and find the tide had come in and completely surrounded him, cutting him off from the shore. Fortunately for him, the beach lifeguards were quickly on the scene to stop him from drowning. They act professionally to ensure the man was comfortable until an ambulance arrived. He was then taken to hospital. He is now in a stable condition. When interviewed, Keith Porter of the Southport Beach said, “Our beach is so flat that it’s very common for the tide to come around the back of people and cut them off from the beach. Thankfully the emergency services have again worked well together to ensure a positive outcome. And we wish the gentleman a speedy recovery.”
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What does the news report say about the Libyan man?
4. What did Keith Porter say at an interview?
选项
A、The beach is a popular tourist resort.
B、The emergency services are efficient.
C、The beach is a good place to watch the tide.
D、The lifeboats patrol the area round the clock.
答案
B
解析
事实细节题。新闻中提到,南港海滩的吉斯-波特在采访时说,这片海滩很平坦,所以经常会有潮水从人们背后涌来,将他们与海滩隔开。万幸的是,急救服务人员再次通力合作,取得了好的结果。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388729.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
--IHeneverdrinksmilk,doeshe?--______.A、Yes,hedrinksB、Yes,hedoesn’tC
Therearemanymachines______oneformofmovementintoanother.A、toconvertB、to
TodayitscrimerateismorethantwiceofJohannesburgandhigherthaninanyl
Manywomenfeeladditionalstresswhentheymustdecidewhattheyfeelisbe
Acompanyneedsstaffnotonlywhohavetherightqualificationsandexperie
Internethaslongbeenthefocusofresearch.Recently,alargestudy【C1】___
施工单位向保险公司投保的作法,是风险响应策略中的( )。 A、风险规避
随着市场和银行的发展,流动性风险控制手段经历的阶段有( )。A.现金交易阶段
断面具有同心环型异形维管束,习称“筋脉点”的是()A.大黄 B.何首乌 C
根据土地增值税法律制度的规定,下列各项中,属于土地增值税纳税人的是()。A.承
最新回复
(
0
)