首页
登录
职称英语
[originaltext]Good morning. Today, I would like to talk to you about my charity
[originaltext]Good morning. Today, I would like to talk to you about my charity
游客
2024-01-23
75
管理
问题
Good morning. Today, I would like to talk to you about my charity ReBicycle. But before that, let me introduce someone. This is Leila Rahimi. She was so scared when she first moved to New Zealand that she struggled to leave the house and would spend days working up the courage to walk to the supermarket for basic supplies. After a few months of being quite down and unhappy, she was invited to join a local bike club. At this time, ReBicycle got involved and gave Leila a second-hand bicycle. Within weeks, her depression had begun to ease as she cycled. The bicycle totally changed her life, giving her hope and a true feeling of freedom. To date, ReBicycle has donated more than 200 bikes to those in need, and is now expanding bike-riding lessons as demand soars. With a bike, newcomers here can travel farther but for almost no cost. The three hours a day, they used to spend walking to and from English language lessons, has been reduced to just one hour. Our bike-riding lessons are so successful that we are urgently looking for more volunteers. Learning to ride a bike is almost always more difficult for an adult, and this can take days and weeks, rather than hours. So if any of you have some free time during the weekend, please come join us at ReBicycle and make a difference in someone’s life.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What did ReBicycle do to help Leila Rahimi?
20. What is ReBicycle doing to help those in need?
21. What do we learn from the passage about ReBicycle?
选项
A、Expanding bike-riding lessons.
B、Providing free public transport.
C、Offering walking tours to visitors.
D、Asking local people for donations.
答案
A
解析
细节辨认题。短文中提到,ReBicycle已经为需要帮助的人捐赠了200多辆自行车,目前随着需求激增正在拓展自行车骑行课程。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388560.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenTedKomadastartedteaching14yearsagoatKillipElementar
[originaltext]Myresearchfocusisonwhathappenstoourimmunesystemaswea
[originaltext]Myresearchfocusisonwhathappenstoourimmunesystemaswea
[originaltext]Scientistshaveidentifiedthousandsofknownantspeciesaround
[originaltext]W:Ihavereallyamazingnews.Ijustgotatextmessagefrommy
[originaltext]W:Ihavereallyamazingnews.Ijustgotatextmessagefrommy
[originaltext]W:What’supwithyou?Youdon’tlookveryhappy.M:Ifeellike
[originaltext]W:What’supwithyou?Youdon’tlookveryhappy.M:Ifeellike
[originaltext]W:ThenameoftheTVshowwewishtoproduceisScienceNation.
[originaltext]W:ThenameoftheTVshowwewishtoproduceisScienceNation.
随机试题
CommunicatingThroughInternetThehistoryoftheInternet
Themostimportanttimeperiodintelevisioniscalledprimetime(8.00-11.00
______(据说当某人在你梦中出现时),itisbecausethatpersonwantstoseeyou.Itissaidthat
Bynowyouknowthat【C1】______yourmoney’sworthisnotjustamatteroflu
[originaltext](19)ASavannahcatisacrossbreedbetweenadomesticcat
建筑机械设备应选择整机()的设备。A.性能好 B.效率高 C.故障率低
在下列五位明代皇帝的称号中,使用年号称呼的有( )。A.明太祖 B.永乐皇帝
当获得质量认证的企业的质量管理体系存在严重不符合规定的情况,认证机构将做出(
我国商业银行之间的竞争日趋激烈,普遍面临着收益下降、产品/服务成本增加、创新不足
混凝土浇筑仓内采用喷雾措施进行降温,一般在混凝土( )后结束喷雾。A.浇筑完成
最新回复
(
0
)