首页
登录
职称英语
[originaltext]Removing foreign objects from ears and noses costs England almost
[originaltext]Removing foreign objects from ears and noses costs England almost
游客
2024-01-23
75
管理
问题
Removing foreign objects from ears and noses costs England almost three million pounds a year, a study suggests. Children were responsible for the vast majority of cases— 95% of objects removed from noses and 85% from ears. Every year an average of 1,218 nose and 2,479 ear removals took place between 2010 and 2016. According to England’s Hospital Episode Statistics, children aged one to four were the most likely to need help from doctors for a foreign object in their nose. Five- to nine-year-olds come to the hospital with something in their ears the most. Jewellery items accounted for up to 40% of cases in both the ears and noses of children. Paper and plastic toys were the items removed next most from noses. Cotton buds and pencils were also found in ears. According to the study, the occurrence of foreign objects in children is generally attributed to curiosity. Children have an impulse to explore their noses and ears. This resulted in the accidental entry of foreign objects. Any ear, nose and throat surgeon has many weird stories about wonderful objects found in the noses and ears of children and adults. Batteries can pose a particular danger. In all cases prevention is better than cure. This is why many toys contain warnings about small parts. Recognizing problems early and seeking medical attention is important.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does England spend an annual three million pounds on?
17. What do we learn from England’s Hospital Episode Statistics?
18. What is generally believed to account for children putting things in their ears or noses?
选项
A、Children aged one to four are often more curious than older children.
B、Five- to nine-year-olds are the most likely to put things in their ears.
C、Many children like to put foreign objects in their mouths.
D、Many children like to smell things they find or play with.
答案
B
解析
细节推断题。短文提到,根据英格兰医院统计数据,一到四岁的孩子最有可能因鼻中塞入异物来找医生帮忙取出,五到九岁的孩子则最可能因耳朵里塞人异物去医院就诊。由此推测,五到九岁的孩子最有可能把东西放到耳朵里。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388557.html
相关试题推荐
[originaltext]Today,around5.5trillioncigarettesareproducedeveryyear
[originaltext]Today,around5.5trillioncigarettesareproducedeveryyear
[originaltext]ThegovernmentofNepalsaysitbelievesatleastfifteenhun
[originaltext]ThegovernmentofNepalsaysitbelievesatleastfifteenhun
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
随机试题
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,this
在线娱乐onlineentertainment
[originaltext]MystorybeganintheyearsfollowingWorldWarⅡ,whenmenl
MediaSelectionforAdvertisementsA)Afterdeterminingthet
下列关于巴洛克建筑的特征,描述正确的是( )。A.追求自然朴素的美学趣味 B
( )是确定正班飞行的航线、机型、每周班次与班期时刻的计划。 A.航线运输
某家庭父母坚决不让已感情破裂的女儿与女婿离婚,这主要是损害了妇女的()。A
我国的政党制度是建立在公有制占主体地位的社会主义经济基础之上,同社会主义国家国体
职业病诊断的首要条件是 A.有明确的职业史 B.生产环境调查 C.特有的临
最新回复
(
0
)