首页
登录
职称英语
[originaltext] W: I’m going to start looking for another job. I can’t see mys
[originaltext] W: I’m going to start looking for another job. I can’t see mys
游客
2024-01-23
80
管理
问题
W: I’m going to start looking for another job. I can’t see myself getting an opportunity to progress at my company anytime in the near future. And I really think my skills and abilities deserve a higher salary.
M: You’re not going to quit, are you?
W: I’m thinking I might as well. Then I can devote more time and energy to finding a better position at another company.
M: But you’ve been at your present company less than two years, haven’t you? This will be the third time you’ve left a job in the last five years. If you do several jobs in a relatively short span of time, prospective employers might perceive that you lack loyalty. That could make them wary and reluctant to employ you.
W: Unfortunately, loyalty doesn’t pay. Even if I get a promotion at my company, it’s likely to be less sizable than if I were to get a job elsewhere. And even if I get a promotion, I’m not guaranteed to get a raise. I had that experience at another company I worked at.
M: They wanted you to take on more work and responsibility but for the same amount of money?
W: More or less, yes. The way I see it, through having different jobs, I’ve gathered a lot of experience in different jobs and in different industries.
M: But potential employers might worry that, that experience is not deep, or thorough enough.
W: Perhaps, but I feel pretty confident that I can sell myself. You know what they say, “Fortune favors the brave.”
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What makes the woman think about changing her job?
13. What does the man say about people who keep changing their jobs?
14. What does the woman say would happen even if she got promoted in her current company?
15. What benefit has the woman gained from changing her jobs frequently?
选项
A、They may be considered as less loyal.
B、They won’t get the promotion opportunities.
C、They should take more responsibility at work.
D、They will be given hiring priority.
答案
A
解析
细节辨认题。对话中男士提到,这是女士在过去五年里第三次离职。如果一个人频繁换工作,未来的雇主可能会认为这种人缺乏忠诚度。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388491.html
相关试题推荐
这是中国网友运用聪明才智和创造力为老词注入新生命的又一个例子。ThisisanotherexampleofChineseInternetusers
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
[originaltext]M:Hey,Felicia.Doyouhavetimeforaquickconversation?W:Su
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Hi,Betty,it’snicetoseeyouhere.Thankgodthefinalexam
QuestionsontheOriginsofChristmas1.WhydowecelebrateonDecembe
[originaltext]Ilikethewayyouplaythebasketball.Youaregreat![/originalt
Onaverage,Americankidsaged3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
《水土保持综合治理验收规范》(GB/T15772-1995)规定,水土保持林、防
商业银行向某企业因一次性进货的临时性资金,需要和支付性资金不足发放的贷款是(
治疗心律失常气阴两虚证,应首选A、人参养荣汤 B、天王补心丹 C、归脾汤
主动脉瓣关闭不全出现 A.P2亢进B.GrahamSteell杂音
最新回复
(
0
)