首页
登录
职称英语
Most kids grow up learning they cannot draw on the walls. But it might be tim
Most kids grow up learning they cannot draw on the walls. But it might be tim
游客
2024-01-23
18
管理
问题
Most kids grow up learning they cannot draw on the walls. But it might be time to unlearn that training—-this summer, a group of culture addicts, artists and community organizers are inviting New Yorkers to write all over the walls of an old house on Governor’s Island.
The project is called Writing On It All, and it’s a participatory writing project and artistic experiment that has happened on Governor’s Island every summer since 2013.
"Most of the participants are people who are just walking by or are on the island for other reasons, or they just kind of happen to be there," Alexandra Chasin, artistic director of Writing On It All, tells Smithsonian. com.
The 2016 season runs through June 26 and features sessions facilitated by everyone from dancers to domestic workers. Each session has a theme, and participants are given a variety of materials and prompts and asked to cover surfaces with their thoughts and art. This year, the programs range from one that turns the house into a collaborative essay to one that explores the meaning of exile.
Governor’s Island is a national historic landmark district long used for military purposes. Now known as " New York’s shared space for art and play," the island, which lies between Manhattan and Brooklyn in Upper New York Bay, is closed to cars but open to summer tourists who flock for festivals, picnics, adventures, as well as these " legal graffiti (涂鸦)" sessions.
The notes and art scribbled (涂画) on the walls are an experiment in self-expression. So far, participants have ranged in age from 2 to 85. Though Chasin says the focus of the work is on the activity of writing, rather than the text that ends up getting written, some of the work that comes out of the sessions has stuck with her.
"One of the sessions that moved me the most was state violence on black women and black girls," says Chasin, explaining that in one room, people wrote down the names of those killed because of it. " People do beautiful work and leave beautiful messages. " [br] What do we learn about the participants in the project?
选项
A、They are just culture addicts.
B、They are graffiti enthusiasts.
C、They are writers and artists.
D、They are mostly passers-by.
答案
D
解析
事实细节题。第三段提到,大部分参与者是那些只是路过的人或是因为其他原因停留在这个岛上的人,或者就是恰好来到这儿的人,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388469.html
相关试题推荐
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
PromoteLearningSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoalplacesth
随机试题
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwor
TroubleinParadiseValleyAOnonesideoftheargument
Hisplaceis21,000hectares—52,000acresintheoldmoney—andhisfamilyhasbe
ThearchitectoftheWalkieTalkiebuildinginLondonhasadmittedthathep
一个四体并行的低位交叉编址存储器,每个存储体的存取周期为200ns,总线传输周期
当代国际关系错综复杂,我们处理国际问题时,主要( )。 A.按照国际条约决定
()防水涂料是一种刚性防水材料。A、聚氨酯 B、水泥基渗透结晶型 C、JS聚
国民经济中实际存在的部门有:A:消费者B:企业C:政府D:国外E:市场
12岁的小亮因为家里经济状况不好,放学后道饭店打工,饭店老板了解情况后雇佣了他,
(2021年真题)下列网络图,绘图错误有()。 A.有多个终点节点 B.
最新回复
(
0
)