首页
登录
职称英语
[originaltext] A NASA satellite orbiting over Portugal took photographs that
[originaltext] A NASA satellite orbiting over Portugal took photographs that
游客
2024-01-23
66
管理
问题
A NASA satellite orbiting over Portugal took photographs that reveal the effects of pollution from ships. One of the photos shows a thin film of clouds above the brilliant blue of the North Atlantic, cut by white lines of thicker clouds that look like scars. NASA officials explained those thicker clouds are signs of ship traffic below. When ships power their way through the ocean, they pump exhaust into the atmosphere, just as cars do. And those massive amounts of particles can cause clouds to form. Get enough of those particles in one place, as from the exhaust of a ship, and they can lead to the creation of new clouds easily visible from space. “These clouds can be huge. Some of them stretch hundreds of kilometres from end to end,” NASA officials said. It’s likely that these sorts of clouds are having some effect on the global climate, according to NASA officials. But scientists aren’t yet sure what effect it has.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What has caused the thick clouds in the photos taken by NASA satellite?
2. What do NASA officials think about the thick clouds?
选项
A、They need to be taken seriously.
B、They have a huge effect on fishery.
C、They might be causing trouble to air flights.
D、They may be affecting the world’s climate.
答案
D
解析
细节辨认题。新闻末尾提到,美国宇航局官员称这些云层面积很大,可绵延数百公里,很可能会对全球气候造成一定的影响。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388424.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
[originaltext]Youwalktotheofficeeverymorning,don’tyou?(A)Sorry,buthe
[originaltext]Mostpeopleintheirfirstyearatuniversitywillwanttoli
A、Theywillworkaloneontheirlessons.B、Theywilllistencarefullytothelec
AreyouinterestedinseeingthebeautifulfallfoliageofNewEnglandbutt
(1)Itiseasytoforgetthateventhemosttrivialcommercialtransactions
按检索的对象和目的划分,数字内容资源的信息检索分为( )。A.数据检索 B.
患者,女性,2岁,颈部淋巴结肿大伴头晕、乏力、纳差2个月。两颌下、颈部、腋窝及腹
治疗肺痿之上热下寒证,应首选的方剂是()A.麻黄升麻汤 B.甘草干姜汤
港口工程地质勘查中,十字板剪切试验成果可用于()等。A.地基土的稳定分析 B
男性,47岁,上腹疼痛7小时。伴发热,体温38.7℃,频繁呕吐。查体发现上腹部肌
最新回复
(
0
)