首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Mrs. Hampton, we’ve got trouble in the press room this morning
[originaltext]M: Mrs. Hampton, we’ve got trouble in the press room this morning
游客
2024-01-23
80
管理
问题
M: Mrs. Hampton, we’ve got trouble in the press room this morning.
W: Oh dear, what about?
M: One of the press operators arrived an hour and a half late.
W:(8)But that’s a straightforward affair. He will simply lose part of his pay. That’s why we have a clock in system.
M: But the point is the man was clocked in at 8 o’clock. We have John standing by the time clock, and he swears he saw nothing irregular.
W:(9-1)Is John reliable?
M:(9-2)Yes, he is. That’s why we chose him for the job.
W: Have you spoken to the man who was late?
M: Not yet. I thought I’d have a word with you first. He’s a difficult man, and I think there’s been some trouble on the shop floor. I’ve got a feeling that the trade union representative is behind this. The manager told me that Jack Green’s been very active around the shop the last few days.
W: Well, what do you want me to do?
M:(10)I was wondering if you’d see Smith—the man who was late—because you are so much better at handling things like this.
W: Oh, alright. I’ll see him. I must say I agree with you about there being bad feelings in the workers.(11)I’ve had the idea for some time that Jack Green’s been busy stirring things up in connection with the latest wage claim. He’s always trying to make trouble. Well, I’ll get the manager to send Smith up here.
Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
8. What will happen to the press operator who was late for work according to the woman?
9. What does the man say about John who stands by the time clock?
10. Why does the man suggest the woman see the worker who was late?
11. What does the woman say about Jack Green?
选项
A、He is always on time.
B、He is a trustworthy guy.
C、He is an experienced press operator.
D、He is on good terms with his workmates.
答案
B
解析
对话中,男士告诉女士负责考勤的约翰说那个印刷工人按点到单位了,女士问约翰是否值得信赖,男士回答说是的,正因如此,才让他负责考勤工作。因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388221.html
相关试题推荐
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]There’sonesoundthatgetsabigreactionfromkidsonahot
[originaltext]There’sonesoundthatgetsabigreactionfromkidsonahot
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext](22)Today’sconsumerswantbeautifulhandcraftedobjectsto
[originaltext](22)Today’sconsumerswantbeautifulhandcraftedobjectsto
随机试题
ThePressConferenceThepressconferencehascertainadvantage
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
[originaltext]W:I’msorry,Sir.TheplanefromNewYorkisbehindscheduleas
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
患者外伤后,面色晦暗,头痛头晕,头痛经久不愈,痛如锥刺、痛处固定,或健忘,失眠,
盐酸哌替啶属于A:解热镇痛药 B:麻醉性镇痛药 C:镇静催眠药 D:中枢兴
刘某40岁时投保终身死亡保险,保险金额为10万元,同时投保医疗保险(无免赔约定)
(2012年真题)某企业2017年度生产经营用房原值12000万元;幼儿园用
(2020年12月真题)下列客体中,受知识产权法律制度保护的是()。A.产品
资产负债表中的负债项目是按照债务的()顺序排列。A.金额的大小 B.流动性的
最新回复
(
0
)