首页
登录
职称英语
[originaltext](22) Texting while driving was listed as a major cause of road de
[originaltext](22) Texting while driving was listed as a major cause of road de
游客
2024-01-23
70
管理
问题
(22) Texting while driving was listed as a major cause of road deaths among young Americans back in 2013. A recent study said that 40 percent of American teens claim to have been in a car when the driver used a cell phone in a way that put people in danger. This sounds like a widespread disease, but it’s one that technology may now help to cure. T. J. Evarts, a 20-year-old inventor, has come up with a novel solution that could easily put texting drivers on notice. (23) It’s called Smart Wheel, and it’s designed to fit over the steering wheel of most standard vehicles to track whether or not the driver has two hands on the wheel at all times. (24) Evarts’s invention warns the drivers with a light and a sound when they hold the wheel with one hand only, but as soon as they place the other hand back on the wheel the light turns back to green and the sound stops. It also watches for what’s called “close by hands”, where both hands are close together near the top of the wheel so the driver can type with both thumbs and drive at the same time. (25) All the data Smart Wheel collects is also sent to a connected app, so any parents who install Smart Wheel can keep track of the teens’ driving habits. If they try to remove or damage the cover, that’s reported as well.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is a major cause of road deaths among young Americans?
23. What is Smart Wheel?
24. What happens if the driver has one hand on the wheel?
25. How do parents keep track of their teens’ driving habits?
选项
A、The car keeps flashing its headlights.
B、The car slows down gradually to a halt.
C、They are alerted with a light and a sound.
D、They get a warning on their smart phone.
答案
C
解析
浏览四个选项,从选项中的flashing,slows down,halt,alerted,warning等词可推测,此题与做某事的后果有关。题干问的是如果司机单手握方向盘会发生什么。短文中间部分提到,当司机单手握方向盘的时候,这个装置就会通过亮灯和警报声来提醒他们,故答案为C。A项(汽车会不停地闪烁前灯)、B项(汽车会慢慢减速直到停止)和D项(他们会在智能手机上得到警告)短文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388134.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
rathercrawlitlittlebeforealthough
Hehas()thearmyfortenyearsandisnowanofficer.A、goneintoB、joinedinC、
Isawhimactforthefirsttimelastnighthewasquite______(impress).impres
AllthepeopleworkingforSamWaltonadmire______.(他管理沃尔玛公司的方法和他对待员工的方式).thew
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommuni
某建设单位(甲方)与某施工单位(乙方)签订了施工合同,同时与某降水公司订立了工程
下列关于各国对于空间权制度的规制,说法不正确的是( )。A.法国、德国立法中无
焦虑症有()和()两种形式。
不良贷款是指()形成的贷款。A.借款人未能按贷款协议偿还商业银行的贷款利息
男,15岁。双下肢水肿2周。查体:眼睑轻度水肿,双下肢凹陷性水肿。尿常规:红细胞
最新回复
(
0
)