首页
登录
职称英语
[originaltext] In the seaside town of Brighton in southern England the rulin
[originaltext] In the seaside town of Brighton in southern England the rulin
游客
2024-01-23
51
管理
问题
In the seaside town of Brighton in southern England the ruling Labor party’s annual conference is holding. [5]It’s a time for both MPs to take stock of how the party is doing, to discuss policy and to hear, hopefully, inspiring speeches. The party delegates will be hoping too for plenty of coverage from the media assembled there. Sometimes in politics it appears it’s not so much what you do but what you seem to be doing that counts, and for politicians public relations can seem to be as important as policies. The BBC’s media correspondent, Torin Douglas, has been considering the relationship between politicians and the press. Who really holds the power?
[6]Newspapers in Britain have long had great influence over Governments, much to the resentment of the politicians. Almost seventy-five years ago, the then [7]Prime Minister Stanley Baldwin accused the two big press bosses, Lords Beaverbrook and Rothermere, of running their papers as "engines of promotion" for the "personal wishes and personal dislikes of two men". It’s hard to imagine the current Prime Minister attacking the small entertaining press so publicly.
5. What do we learn about the Labor party’s annual conference?
6. What’s the attitude of politicians toward newspapers?
7. What did Stanley Baldwin accuse two big press companies of?
选项
A、The conference is holding outside Brighton.
B、It’s going to evaluate how the party is working.
C、Boring speeches are expected there.
D、There will be plenty of coverage about delegates.
答案
B
解析
新闻中提到,执政党工党的年会正在举行,议员可以借此时机评估政党的作为,讨论政策并聆听鼓舞人心的演讲。B的evaluate“评估”是新闻中的take stock of的同义改写,故为答案。执政党工会会议正在英国南部的海滨小镇布莱顿举行,A错在outside Brighton。C“乏味的演讲”与新闻内容相反。新闻中有提到政党代表们预见将会有与会媒体发布大量报道,但并没有说这些报道都和代表有关,排除D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3387115.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
【B1】[br]【B15】A、butB、soC、andD、yetB连接词用法辨析。流出的汗是可以变化的以便它符合机器人的行动,这样如果它在爬楼梯,它
Ifyouweretoldthataparticularlydelicious-lookingice-creamcone(圆筒)c
Shesaidthatshewouldbehereatseveno’clock.Butshedidn’t______untilei
超声判断胎儿宫内生长迟缓的指标,应除外A.胎儿双顶径 B.羊水 C.胎儿腹围
2020年,全国软件和信息技术服务业(即软件业)企业超4万家,累计完成软件业务收
从低等级开始,在服务对象感受到这一等级的担心和害怕之后,让服务对象做放松练习,减
认知行为矫正技术强调求助者必须()。A:打破行为的刻板定势 B:注意到他人行为
各国电信法对互联互通主要规定以下()内容。A.互联互通的权利与义务 B.互联
共用题干 王某购买了一套市场价格为200万元的商品房,首付款为50%,余款向银
最新回复
(
0
)