首页
登录
职称英语
[originaltext] Cell phones have become a central force in the daily life of
[originaltext] Cell phones have become a central force in the daily life of
游客
2024-01-23
28
管理
问题
Cell phones have become a central force in the daily life of teens around the world. In addition to calling each other, and sending text messages, they use their cell phones to connect with web sites, play music and games, and take pictures. Now, a U.S. college is holding a competition, giving young people a chance to get really creative with this tiny hand held device. They’re being challenged to produce a cell phone film. "It needs to be edited. It needs to have some kind of audio, voice-over or music, and it needs to tell a story." And said contest organizer Dianne Lynch. It must be shot entirely with cell phones. She says that the best film will not be very different from an award-winning movie in any other format.
3. What is the subject of the competition?
4. What do we learn about the competition from the news?
选项
A、The film must be shot entirely with cell phones.
B、The competition is open to people of all ages.
C、Background music is the most important part of the film.
D、The best film will be very different from an award-winning movie.
答案
A
解析
新闻提到,竞赛组织者说道,参赛的电影必须全都用手机拍摄,A复现原文,为正确答案。新闻提到该项比赛只对年轻人开放(giving young people a chance to…),B错在对“所有年龄段”开放。C“背景音乐是电影最重要的一部分”过分夸大音乐的作用,新闻只是说电影需要声音,可以附上音乐。D“最好的电影将与其他形式获奖的电影区别很大”与新闻末尾相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3386975.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
()信息保护()担保服务[br]()网上销售()数据输入J,E
Inrecentdecades,franchising(专卖店)hasgrownincreasinglypopularandwides
MyfriendLeomakesupweakandpoorexcuseswheneverthereissomethinghe
—Itisasunnydaytoday.—______.A、Soitdoes.B、Soisit.C、Soitis.D、Sodoe
Humansympathy【C1】______whalesisonlynaturalofallthecreaturesinthe
基本沟通模型包含5个基本状态:已发送、已收到、已理解、已认可、已转化为积极的行动
2016年第1季度,农村商业银行贷款总额环比增长约()。A.12.3%
背景资料: 根据《公路工程竣(交)工验收办法实施细则》,施工单位完成约定的全部
关于桥梁扩大基础特点的说法,错误的是()。A.主要承受压力 B.不能承
共用题干 女性,50岁,因患短肠综合征,予全胃肠外(TPN)治疗。应用1周时患
最新回复
(
0
)