首页
登录
职称英语
[originaltext]Torrential rain has continued to lash northern Europe, causing ex
[originaltext]Torrential rain has continued to lash northern Europe, causing ex
游客
2024-01-23
29
管理
问题
Torrential rain has continued to lash northern Europe, causing extensive flooding in France, Belgium and Germany. Emergency services were called out 4,500 times across the country between Monday evening and Tuesday morning as hundreds of evacuations were carried out.
The French Open tennis tournament in the city was hit for a second day by the miserable weather. On Tuesday, only two of 10 scheduled tennis matches at the French Open were completed following Monday’s washout, the first time in 16 years a whole day’s play had been cancelled.
Lightning injured 11 people in a Paris park on Saturday, most of them children.
A man was also killed by lightning in southern Poland while descending a mountain.
Storms and torrential rain caused severe flooding in southern Germany on Sunday and Monday, leaving four people dead and several injured.
Question 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1.When did the two tennis matches be completed?
2.How many people were injured by the Lightning in Paris park?
选项
A、10.
B、4.
C、11.
D、1
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3386692.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Emma’sspeaking.Who’sthis?M:Hi,Emma.I’mPaulfromEm
[originaltext]AmaninHalifax,Canada,wantedtofindoutifpeoplewerethank
[originaltext]ThevillageofMarefinAlaskavotedonTuesdaytomovetothest
[originaltext]ThevillageofMarefinAlaskavotedonTuesdaytomovetothest
[originaltext]Awaiterhasreturnedacheckworthnearly$424,000totheretire
[originaltext]AmaninHalifax,Canada,wantedtofindoutifpeoplewerethank
[originaltext]Awaiterhasreturnedacheckworthnearly$424,000totheretire
[originaltext]Awaiterhasreturnedacheckworthnearly$424,000totheretire
[originaltext]APhilippinefishermanwasfeelingdownonhisluckwhenahouse
[originaltext]AlmosthalfthecenterofPariswillbeaccessibleonlybyfooto
随机试题
Internethaslongbeenthefocusofresearch.Recently,alargestudy【C1】___
Howdoesthemanrespondwhenthewomandecidestheyshouldgoonadiet?[br]
WhatdoesSantaClaususuallydo?[br]WhatspecialgiftdidAmywant?A、Auniver
【B1】[br]【B20】A、pleasureB、propertyC、interestsD、opportunitiesA此句照应了文章首句。商人变得
下列物质的水溶液呈碱性的是( )。A.0.10mol/LNaHCO3溶液 B
患儿男,6岁。暑假时一人在家。父母回家时发现患儿神志不清,口中流涎,皮肤湿冷,多
结尾下划线处年月日书写正确的一项是:() A.二○一三年三月三日 B.二
IBM公司制造的“深蓝”计算机战胜了世界顶级国际象棋大师卡斯帕罗夫,这一事实表明
承诺生效的地点为合同成立的地点。
路基防排水设计中,当地下水埋深浅或无固定含水层时,可采用()。A.明沟 B.排
最新回复
(
0
)