首页
登录
职称英语
[originaltext] Dozens of children at a Utah elementary school had their lunc
[originaltext] Dozens of children at a Utah elementary school had their lunc
游客
2024-01-23
85
管理
问题
Dozens of children at a Utah elementary school had their lunch trays taken away from them before they could take a bite this week.
Salt Lake City School District officials said the trays were taken away at Utah Elementary School Tuesday [5]because some students had negative balances in their accounts used to pay for lunches. But they admit the situation should have been handled differently.
Instead of regular lunches, the students were given fruit and milk. "We don’t ever let kids go without any food entirely," said Salt Lake City School District spokesman Jason Olsen. [6]One mother said, she was "blindsided" when her daughter described what a school district official told her. "You don’t have any money in your account, so you can’t get lunch." "There were a lot of tears," she said, "and it was pretty upsetting for them." [7]The district said it started notifying parents about negative account balances Monday. But the mother said she and other parents were never told about the problem.
5. Why were some children offered only fruit and milk for lunch?
6. How did parents react to the school’s way of handling the situation?
7. When were the parents informed of negative balances according to the district?
选项
A、This week.
B、On Tuesday.
C、On Monday.
D、Unknown.
答案
C
解析
新闻提到,学区要员称周一已通知家长账户余额不足,C为正确答案。A“本周”在新闻开头提到,是说本周许多犹他州的小学生被收走了午餐盘。B“周二”是盐湖城学校的学区要员说明学生被收走餐盘一事的时间,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3386360.html
相关试题推荐
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]W:ThereisnewdataouttodaythatconfirmsthatmanyAmericans
[originaltext]W:ThereisnewdataouttodaythatconfirmsthatmanyAmericans
[originaltext]M:Hi,Susan.Youarelookingverysmarttoday.W:Ialwayslook
[originaltext]M:Hi,Susan.Youarelookingverysmarttoday.W:Ialwayslook
NeverOverprotecttheChildrenForthispart,youareallowed30minutesto
[originaltext]Overtimeanimalshavedevelopedmanywaystostayawayfrompred
[originaltext]Overtimeanimalshavedevelopedmanywaystostayawayfrompred
[originaltext]“Family”isofcourseaflexibleword.ButwhenBritishpeoplesa
[originaltext]“Family”isofcourseaflexibleword.ButwhenBritishpeoplesa
随机试题
[originaltext]W:IhaveheardthatyouhavejoinedatourgroupforEurope.You
[originaltext]Therearethreekindsofthingsyouneedtolearnifyouwantto
Somecompanieshaveintroducedflexibleworkingtimewithlessemphasisonpress
对该车道路面导向箭头指示左转。
黏性土的状态分为坚硬、可塑、软塑和流塑。它是根据下列哪个指标来划分的?()A
当隧道内粉尘浓度大于50mg/m3时,滤膜直径为(),当粉尘浓度小于50mg/
回弹仪测定水泥混凝土强度时,对1个测区的16个测点的回弹值,去掉2个最大值及2个
鉴别出血性脑卒中和缺血性脑卒中最有价值的辅助检查是( )。A.TCD检查 B
(2017年真题)银行把握借款人还款能力风险还存在相当大的难度,主要原因有()
与人心肌组织具有共同抗原的是A.大肠杆菌O14 B.溶血性链球菌 C.变形杆
最新回复
(
0
)