首页
登录
职称英语
[originaltext] The Prime Minister of Samoa says 77 people were killed and 150
[originaltext] The Prime Minister of Samoa says 77 people were killed and 150
游客
2024-01-22
89
管理
问题
The Prime Minister of Samoa says 77 people were killed and 150 injured by a tsunami in the South Pacific. At least 24 people died on American Samoa. Thousands of people’s homes have been destroyed and the final number of deaths is expected to be higher as reports from Sydney.
A cruel act of nature has destroyed parts of Samoa and neighboring American Samoa. The rescue effort is continuing with pledges of international support led by the United States. The number of dead has slowly increased since the tsunami struck after dawn and there are fears it will keep on rising as emergency teams reach isolated areas. Foreign tourists including a British baby and a 6-year-old Australian girl are among the deaths. Officials believe that many of the victims were washed out to sea as their homes were destroyed by waves reportedly up to 11 meters high.
3. How many people were kitted by the tsunami on American Samoa?
4. What do we learn about the tsunami from the news report?
选项
A、A 6-year-old Australian girl died in the tsunami.
B、About 150 houses were destroyed by waves in the tsunami.
C、Australia was the lead of international support in the tsunami.
D、The tsunami was caused by an underwater earthquake.
答案
A
解析
新闻最后提到,丧生的外国游客中包括一名英国婴儿与一名6岁大的澳大利亚女孩。所以A正确。新闻中提到成千上万的家园被摧毁,并没有提及被破坏房屋的具体数量,B错误。美国是国际援助行动的带头人,不是澳大利亚,C错误。新闻中没有提到引起海啸的原因,D与新闻不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3385500.html
相关试题推荐
[originaltext]Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeoplereally
[originaltext]Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeoplereally
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcallin
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcallin
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Around68percentofUSstudentspursuedegreesinEnglish-speaki
[originaltext]Around68percentofUSstudentspursuedegreesinEnglish-speaki
[originaltext]Around68percentofUSstudentspursuedegreesinEnglish-speaki
[originaltext]Therewere6millioncyber-attacksrecordedlastyearinKenya.T
随机试题
Therearenationswhoselackofcontactwiththeoutsideworldhas______poverty.
Asarule,readers______(notallow)totakedictionariesoutofthereadingro
当下人们倡导更健康的生活方式,自行车已再度回归人们的生活,重新成为人们重要的出行工具。Asahealthierlifestyleisbeingpro
AstheEnglishlanguagehaschangedatafastspeedinthiscentury,sohas
[originaltext]W:I’msoaked!ItstartedtopourtheminuteIgotoffthebus.M
[originaltext]IndependenceDayisthenationalholidayoftheUnitedStates
关于输卵管妊娠化学治疗,哪项不正确A.妊娠包块直径
流行病学调查结果表明某化合物与人类膀胱癌的发生具有高度相关性,但用大鼠和家兔进行
我天天望着窗口常春藤的生长。看它怎样伸开柔软的卷须,攀住一根缘引它的绳索,或一茎
振动压实法成型无侧限抗压强度试件的振实条件为()。A.压力约0.1MPa B
最新回复
(
0
)