首页
登录
职称英语
Wouldn’t it be great if you could just look up at the sky and read the weath
Wouldn’t it be great if you could just look up at the sky and read the weath
游客
2024-01-22
71
管理
问题
Wouldn’t it be great if you could just look up at the sky and read the weather forecast right away? Well, you can. The forecast is written in clouds. If you can read that writing, you can tell something about the atmosphere. With some practice, you can become a pretty good weather forecaster. Who knows, you might even do as well as meteorologists.
Meteorologists use much more information than just the appearance of the clouds to make their forecast. They collect data from all over the world. Then they put it into powerful, high-speed computers. This does give the meteorologists an advantage, because they can track weather patterns as they move from west to east across the country. But you have an advantage, too. You can look at the sky and get your data directly. A meteorologist uses a computer forecast that’s several hours old to make a local forecast.
What are you seeing when you look at a cloud? "A picture of moisture is doing in the atmosphere," says meteorologist Peter Leavitt. There’s moisture throughout the atmosphere. Most of the time you don’t see it, because it’s in the form of an invisible gas called water vapor. Sometimes, the temperature of the air gets cold enough to cause the water vapor to change to liquid water. It’s called
condensation
, and we see it happen all the time(for example, when humid air from the shower hits the cold glasses of a mirror). When enough water vapor condenses, droplets come in the air. These droplets scatter light. A cloud is seen.
Watching clouds over a day or two tells you a lot more than a single cloud about the weather to come. Changes in clouds show changes in the atmosphere. You should begin to notice patterns. Certain clouds, following each other in order, can signal an approaching storm. But don’ t take our word for it; see for yourself. [br] What does "meteorologists" refer to______.
选项
A、people who study the earth’s atmosphere and its changes
B、people who are in charge of weather forecast
C、people who broadcast weather on TV
D、people who study the earth’ s rocks the history of its development
答案
A
解析
词汇题。文中第一段讲,天气可以通过云来反映出来,如果你也可以去识别各种云,那么你也可以做meteorologist了,可见meteorologist是研究气候变化的专家,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3385324.html
相关试题推荐
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweath
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweath
[originaltext]W:I’mthinkingofbuyingacar.Iwouldn’tneedtouseitevery
[originaltext]W:I’mthinkingofbuyingacar.Iwouldn’tneedtouseitevery
[originaltext]W:I’mthinkingofbuyingacar.Iwouldn’tneedtouseitevery
[originaltext]W:I’mthinkingofbuyingacar.Iwouldn’tneedtouseitevery
—Wouldyoulikesomemorecoffee,madam?—______.A、No,ThankyouB、No,Iwouldn
约翰宣称在他找到一份满意工作之前绝不结婚。Johnclaimedthathewouldn’tmarryuntilhefoundagood
I______talkthatwayifIwereFrank.A、won’tB、didn’tC、couldn’tD、wouldn’tD本题
You’dratherworkthanplay,______?A、doyouB、wouldyouC、don’tyouD、wouldn’
随机试题
ASocioculturalApproachtoReading,LanguageandLiteracyI.Whattakingasocio
Accordingtothenews,theicefromGreenlandprovidesinformationabout[br][
______I’mwillingtohelp,Idonothavetoomuchtimeavailable.A、EvenB、Aslo
Overthepastdecade,significantresearchhasdemonstratedwhatmanyhavek
WhichofthefollowingadverbscanNOTbeusedtocomplete"itis______toodif
()分类广告()自动弹启式广告[br]()三维广告()封面日期L、E
被称为“藏地三大神山”的是( )。A.昆仑山 B.冈底斯山 C.喜马拉雅山
施工生产要素的质量含义包括()。A、作业者的素质及其组织效果 B、建筑材料
根据《建设工程施工专业分包合同(示范文本)》规定,下述说法中正确的有( )。A
急性呼吸窘迫综合征,除及时去除病因外,下列哪一项属于非药物治疗A.正压通气 B
最新回复
(
0
)