首页
登录
职称英语
[originaltext] In cold and snowy Alaska, there’s a village called Takotna. I
[originaltext] In cold and snowy Alaska, there’s a village called Takotna. I
游客
2024-01-21
67
管理
问题
In cold and snowy Alaska, there’s a village called Takotna. It has a population of a mere 49 souls. Each March, this tiny village swells up in numbers, because it is located in the middle of a race that takes place every year. It is a seven-day race, called the Iditarod Trail and participants stop at Takotna for their obligatory 24-hour rest. Lucky for them, Takotna is famous for its delicious fruit pies.
Weeks before the competitors arrive, the residents of Takotna start preparing for what is without question their biggest event of the year. The whole village chips in to help, including the kids, who end up developing their baking skills at an early age. The exhausted and hungry racers are greeted with delightful pies of all kinds, such as apple, orange, lemon or banana. They consume the pies as stomach warming race fuel. The toughness of the race allows for racers to eat pretty much whatever they want. The more calories, the better.
Takotna has gained a reputation for its dessert-based hospitality since the 1970s. It started with one person, Jan Newton. Jan moved from Idaho with her husband in 1972 and opened a restaurant. Her rich and filling-fruit pies quickly got the racers’ attention, and the village gained some fame as a result. Proud residents then started to refer to Jan as Queen of Takotna.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Why do a lot of people come to the village of Takotna every March?
23. What is the village of Takotna famous for?
24. Who comes to help with the event of the year?
25. What does the passage say about Jan Newton?
选项
A、The contestants.
B、The entire village.
C、Jan Newton and her friends.
D、People from the state of Idaho.
答案
B
解析
短文提到,全村所有的人,包括那些年纪幼小但已经学会烘焙的小孩,都会帮忙办好赛事,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3382696.html
相关试题推荐
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
Throughouthistoryhas【C1】______changedhisphysicalenvironmentinordert
Forcenturies,farmershaveusedwindmillstopumpwater,crushgrainandpe
Sugar—FriendVSEnemyA)Sugariseverywhere.It’sinourdrin
Ihaveknownveryfewwriters,butthoseIhaveknown,andwhomIrespected,
根据控制的对象不同,控制火势可分为直接控制和间接控制两种方法,下列四种方法哪种属
人类选择月球作为探测宇宙星际航行第一站的主要原因是:()A.探索月球的危
下列叙述正确的是()A.正常人眼压呈正态分布 B.眼压在10~21mmH
以下属于政府补助的有( )。A.直接减免的所得税 B.先征后返的所得税 C
不属于尿液干化学分析仪优点的是A.标本用量少B.检测速度快C.检测项目多D.检测
以下说法正确的有:Ⅰ.2012年1-4季度该市人均消费支出八大类中,占比较上年提
最新回复
(
0
)