首页
登录
职称英语
[originaltext] A pair of entrepreneurs are planning to build and launch a sp
[originaltext] A pair of entrepreneurs are planning to build and launch a sp
游客
2024-01-21
57
管理
问题
A pair of entrepreneurs are planning to build and launch a spacecraft that, would carry and roast coffee beans in outer space.
The craft will use the heat of re-entry to roast coffee beans as they float inside it in a pressurised tank. The effect would be to roast the beans all over, and produce perfect coffee. The businessmen say that on Earth, beans can easily break apart and get burned in the roaster. But if gravity is removed, the beans float around in a heated oven, received 360 degrees of evenly distributed heat and roast to near perfection.
The spacecraft will reach a height of around 200 km. The beans would then be roasted in the heat generated by the craft’s 20-minute re-entry into Earth’s atmosphere. Temperatures in the pressurised tank will be kept to around 200℃.
Once back on Earth, the planet’s first space-roasted beans would be used to make coffee that would be sold for the first time in Dubai. This is where the pair’s company is based. It is not clear how much they would charge for a cup.
Surprisingly, the Space Roaster concept—should it go ahead—will not be the first attempt to take coffee into space. In 2015, two Italian companies, collaborated on the construction of a similar type of spacecraft, which was the first coffee machine designed for use in space.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What are a pair of entrepreneurs planning to do?
20. What does the passage say about coffee beans roasted on Earth?
21. What did the two Italian companies do in 2015?
选项
A、They charged a high price for their space-roasted coffee beans.
B、They set up a branch in Dubai to manufacture coffee roasters.
C、They collaborated on building the first space coffee machine.
D、They abandoned the attempt to roast coffee beans in space.
答案
C
解析
短文末尾提到,2015年,两家意大利公司合作建造了一个类航天器,那是第一个专门为在太空使用而设计的咖啡机。由此可知,意大利两家公司合作制造了第一台太空咖啡机,因此答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3382693.html
相关试题推荐
[originaltext]PotatochipsinJapanarebeingsoldfor6timestheirnormal
[originaltext]PotatochipsinJapanarebeingsoldfor6timestheirnormal
[originaltext]FirefightersrespondedtoafireWednesdaynightatanabando
[originaltext](1)Adevicethatweighslessthanonekilogramispartofa
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
随机试题
[originaltext]M:HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.Theflowersarebea
Whichofthefollowingsentencesexpressesprobability?A、Hemusthavepickedup
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_
A.知母B.栀子C.淡竹叶D.天花粉E.夏枯草能清热生津,消肿排脓的药物是()
下列各项,不属于筹资活动产生的现金流量的是()。A.支付职工薪酬的现金 B
在转换阶段,社会工作者所扮演的角色包括()。A.领导者 B.决策者 C.协助
时时眩晕,面白神疲,大便溏薄,小腹坠胀,舌质淡,脉细弱者,治法宜选 A.补脾益
甲与乙投宿同一旅店时,甲得知乙身携巨款,于是甲利用聊天机会在乙的茶杯中偷放安眠药
关于项目社会评价中利益相关者的说法,正确的是()。A.利益相关者是指与项目有直
根据《建筑起重机械安全监督管理规定》,建筑起重机械安装完毕后,由()组织验收。
最新回复
(
0
)