首页
登录
职称英语
[originaltext] [3]OPEC has decided this was not the time for cutting petrole
[originaltext] [3]OPEC has decided this was not the time for cutting petrole
游客
2024-01-21
76
管理
问题
[3]OPEC has decided this was not the time for cutting petroleum output. Energy ministers here didn’t have the stomach to cut back production at a time when crude oil prices were reaching historic highs on the international exchanges. It was feared that cuts in the output would send prices even higher and reduce global economic growth. While nobody here seems surprised about oil output levels’ remaining the same, President Hugo Chavez of Venezuela managed to raise a few eyebrows among delegates when he held a highly politicized speech [4]calling on OPEC to be an anti-imperialist organization. He went on to describe llich Ramirez Sanchez, the jailed Marxist fighter, as a good friend. Venezuelan-born Ramirez, better known as Carlos the slave, led a terror attack against OPEC’s Vienna headquarters in 1975.
3.What did OPEC decide to do?
4.What was the purpose of Hugo Chavez’s speech?
选项
A、Raise the oil prize.
B、Cut back production.
C、Reduce global economic growth.
D、Remain the same level of output.
答案
D
解析
新闻中提到“……似乎没有人对石油产量保持不变而感到惊讶”,因此我们可以确定OPEC的决定是“保持不变的输出量”,故选D项。C项“减少经济增长”在原文有提到,但这是减少石油输出量造成的后果。A项“提高石油价格”和B项“减少石油产量”均没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381983.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
HowtoapproachReadingTestPartFour•ThispartoftheReadingTesttestsyou
Itmaycomeasasurprisetomanyanexhaustedmotherorfather—butthinking
AstrologyA)Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,a
CounselingTeamandtheServices1.Counselingteam.Na
______(面对来自其他公司的激烈竞争),theautomobilemanufacturerisconsideringlaunchingapr
Thisphotoshowsa()imageofthedriver
根据《药品经营质量管理规范》A.一年B.五年C.二年D.四年E.三年药品零售企业
关于心动周期的叙述,错误的是A:心脏1次收缩和舒张构成1个心动周期 B:心收缩
Pindborg瘤又名()A.牙源性腺样瘤 B.牙源性钙化囊肿 C.牙源性钙
H受体阻断药对下列何种病疗效最好A.口腔溃疡 B.卓-艾综合征 C.皮肤黏膜
最新回复
(
0
)