首页
登录
职称英语
[originaltext] The 19th century Wild West criminal Billy the Kid has been de
[originaltext] The 19th century Wild West criminal Billy the Kid has been de
游客
2024-01-21
59
管理
问题
The 19th century Wild West criminal Billy the Kid has been denied a pardon 130 years after his death. The possibility was first suggested when historical documents appeared to show that Billy the Kid had been promised a pardon in return for testifying in a murder case.
Billy the Kid, whose real name was William Bonney, was only 21 when he was shot dead, but his brief life inspired dozens of books and films. [3]It’s not clear how many people he killed; some say more than 20. But his undoubted skill with a gun and his personal charm made him more of a folk hero than an infamous criminal. Supporters campaigned for a pardon, but the Governor of New Mexico Bill Richardson has refused one after extensive research. [4]"The romanticism appealed to me," he said, "but the evidence didn’t support the idea."
3.What can we learn about Billy the Kid?
4.Why was the campaign for a pardon refused?
选项
A、He has been dead for 130 years.
B、He was an infamous criminal.
C、His life was full of romanticism.
D、The evidence didn’t support the pardon.
答案
D
解析
支持者们发起宣传活动要求赦免Billy the Kid。但是新墨西哥州州长Bill Richardson进行了广泛的调查之后拒绝了该要求。州长称“这种浪漫主义精神很吸引人,但是证据不能支持这种说法 (but the evidence didn’t support the idea)。”故选答案D项。A项“他已经离开人世达130年”、B项“他是一个臭名昭著的罪犯”和C项“他的生活充满浪漫主义色彩”在新闻中都有提及。但这并不是赦免请求被拒的原因。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381813.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
•YouwillhearpartofaconversationbetweenaninterviewerandAndrewGrove,
Everythingaboutmyfuturewasambiguouslyassumed.Iwouldgetintodebtby
Isn’tthat______theycallpeaceandfriendship?A、whichB、thisC、whatD、whereC本
"TheHydrologicCycle"→Thehydrologiccycleisthetransf
TheHistoryofP&GIn1837,thenationwasgrippedby
1.简述佛教和道教能够在我国得到广泛传播的原因。 【参考答案】 道教的主张符合统治者追求长生不老的心理需求,得到统治者的支持。张角以治病来传教,
小说《悲惨世界》和《巴黎圣母院》的作者是()A.大仲马 B.司汤达 C.雨果
在用专家判断法对个人客户进行信用风险评估时,“5C”要素分析法中的“5c”包括(
张某没有上过任何层次的医学专业学校,但他仍有资格参加执业医师资格或执业助理医师资
患者,女性,19岁,再生障碍性贫血。因全血细胞减少,医嘱给予新鲜血200ml即刻
最新回复
(
0
)