首页
登录
职称英语
[originaltext] Governments from Singapore to South Korea are increasingly li
[originaltext] Governments from Singapore to South Korea are increasingly li
游客
2024-01-21
62
管理
问题
Governments from Singapore to South Korea are increasingly lifting restrictions on gambling. But gamblers do not have to wait for new casinos to open to place their bets: They can just use their mobile phones. Walter Adamson, an Australian consultant for Internet and mobile services, says [1]the requirement for what is called mobile gambling is a phone that can connect to the Internet, where gaming operators offer special sites. "The provider of your system needs to provide a mobile Internet service and many telephone companies, particularly in Japan and Korea, provide Internet services on the mobile phone. Then they can access any Internet site that is designed for access by mobile phones." [2]Europe is the largest market for mobile gambling, but telecommunications analysts predict that Asia will catch up soon.
1.What is needed to play mobile gambling?
2.Which area is the largest market for mobile gambling now?
选项
A、Europe.
B、Asia.
C、South Korea.
D、Japan.
答案
A
解析
题目问现在哪个地区是最大的手机赌博市场。新闻中提到,欧洲是手机赌博的最大市场场,故A项正确。
①选项均为表地区的名词,可知本题问的是地点。此外,选项包括大洲和国家,听音时要注意分辨。
②B项“亚洲”是预计将来的最大市场,本题问的是现在的情况(now)。韩国和日本在新闻中有提到,但只是说这些国家去向手机提供网络,故排除C、D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381640.html
相关试题推荐
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
Theyoungmanwas______.[br]Mr.White______.A、wentbacktoLondonB、asked
人们要想得到工作的胜利即得到预想的结果,一定要使自己的思想符合于客观外界的规律性,如果不符合,就会在实践中失败。人们经过失败之后,也就从失败中取得教训,
HowtoApproachDiscursiveWriting?Howtoimprovetheef
[originaltext]W:Mybikewasstolenrecently.Isitpossibletolendmeyoursf
WhatisArt?I.DifferentOpinionsonArt—Artm
[originaltext]M:Hello,Mary.ThisisPeteratthehospital.IsMichaelhome?W
隧道在通过不良的地质和特殊围岩时,如软弱和膨胀性围岩的隧道,应采用()衬砌结构。
A. B. C. D.
行政机关及其工作人员在行使职权时有下列()行为时,受害人有权要求赔偿,国家承担赔
在美国,曾有一个演讲爱好者问丘吉尔:“敢问阁下,作两分钟演讲,要多少时间准备?”
最新回复
(
0
)