首页
登录
职称英语
[originaltext] A panel of experts appointed by the White House has warned th
[originaltext] A panel of experts appointed by the White House has warned th
游客
2024-01-21
48
管理
问题
A panel of experts appointed by the White House has warned that current plans to send astronauts back to the moon in preparation for manned missions to Mars are just not possible. [3]One of the panel members Li Ruoqiao says the space agency NASA hasn’t been given enough funds to realize the plans.
"That is when the visions for space aspirations were first announced ten years ago there was expectation of a certain budget level of the next several years. In fact over the last five years those numbers are nothing realized. So because of that we are in trouble that we are in now."
The experts say the current budget of the space agency NASA would need to be increased by billions of dollars. Without the extra money, the experts say, [4] NASA would have to work with private companies now trying to engage in commercial space flights.
3. Why is it unrealistic to send astronauts back to the moon now?
4.How can NASA settle the financial matter?
选项
A、By loaning money from the state bank.
B、By cooperating with private enterprises.
C、By resorting to commercial banks.
D、By intensifying structural adjustment.
答案
B
解析
新闻末尾提到,专家们认为太空总署目前的预算需要增加上亿美元。没有这笔资金,总署不得不与在研究商业太空飞行的私营企业合作(work with private companies)。故B项正确。A项“向国家银行贷款”、C项“向商业银行求助”和D项“加强结构性调整”均没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381585.html
相关试题推荐
[originaltext]WhileflyinghighabovetheEarth’ssurface,jetfighterpilotsm
[originaltext]WhileflyinghighabovetheEarth’ssurface,jetfighterpilotsm
[originaltext]Itisnotasecretthatspendingtimeoutdoorsisgoodforourhe
[originaltext]Architects,engineersandbuildingsupervisorswillsoonbeable
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
随机试题
[img]2014m9s/ct_etoefm_etoeflistz_0508_20149[/img][br]Whatproblemdoesthema
[originaltext](Man)Todaylet’stalkabouthowtoactuallygetajob.Youne
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifyingt
Smallbusinessownersmostaccepttheburdensofentrepreneurship(企业家的职责).B
2017年4月1日,甲在一次交通事故中将乙撞伤,因该事故乙对甲享有10万元的债权
关于图片中的青铜器,下列说法不正确的是( )。 A.①是先秦时期的货币
旅游者抵达饭店后,地方导游应主动办理住房登记手续,并请领队或全程导游向旅游者分发
患儿6岁,春节后突然发热、剧烈头痛、喷射状呕吐、颈项强直。其脑脊液培养时鉴定为脑
在实际工作中,账户的结构中应包含的项目有()。A.日期 B.金额 C.经办人
城市社会学收集资料的方法有()。A.问卷法 B.景观分析方法 C.城市
最新回复
(
0
)