首页
登录
职称英语
[originaltext] Sony and Bertelsmann AG have agreed to combine their music un
[originaltext] Sony and Bertelsmann AG have agreed to combine their music un
游客
2024-01-21
46
管理
问题
Sony and Bertelsmann AG have agreed to combine their music units. It’s a deal that puts famous singers, like Britney Spears and Beyonce under the same label in a combination first announced on November 6. Now the agreement has been finalized. The only step left here: [1]relevant regulators have to give their final approval. The new combined music company, known as Sony BMG, will be based in New York City. [2]It comes as the music industry faces continual challenges for the fourth straight year, such as the falling music sales. The London-based market-research company Informa Group says it looked for another decline in recorded music sales to the tune of 8.9 percent. That means that the contracting music industry could have less than $28 billion in sales when all is said and done.
1.What’s the last step to set up Sony BMG formally?
2.What do we learn about Sony BMG from the news report?
选项
A、It wants to absorb more hot singers.
B、It will fight against other music companies.
C、It faces the challenge of the falling music sale.
D、It can eliminate the problems they faced before.
答案
C
解析
题目问有关Sony BMG的相关细节。新闻中谈到,在音乐行业连续第4个年头遭受严峻考验,音乐制品销售下跌的时候(falling music sales),它应运而生,所以新公司面临的挑战之一就是音乐制品销量下降,C项正确。
①四个选项均以It作主语,听问题时注意听清It的指代。
②A项利用新闻出现的著名歌手(famous singers)作干扰,新闻是说这两家公司合并使得一些著名歌手,如Brimey Spears和Beyonce,纳入同一公司名下,但两家公司的合并并不是为了吸收更多的热门歌手,A项错误。新闻中提到为了应对音乐行业的严峻挑战,Sony BMG应运而生,B项“Sony BMG想要挑战其他音乐公司”错误。D项中eliminate的意思是“消灭或根除”,完全消灭先前的问题是不切实际的,并且也没有在新闻提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381471.html
相关试题推荐
[originaltext]"Family"isofcourseaflexibleword.ButwhenBritishpeople
[originaltext](16)Longbusridesareliketelevisionshows.Theyhaveabegi
[originaltext]W:(12)Howisyourhousehuntinggoing?M:Notverywell.Ihaven
[originaltext]W:(12)Howisyourhousehuntinggoing?M:Notverywell.Ihaven
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext](5)India’scapitalDelhiisendingatwo-weektrialthatimpo
[originaltext](5)India’scapitalDelhiisendingatwo-weektrialthatimpo
[originaltext]Astheholidayshoppingseasonbegins,hackersaretryingtot
[originaltext]Astheholidayshoppingseasonbegins,hackersaretryingtot
随机试题
Newresearchshowsgirlswhoregularlyhavefamilymealsaremuchless【S1】__
A.心肌炎 B.心内膜炎 C.心外膜炎 D.心包炎类风湿关节炎患者心脏受累
中断向量提供()。A.被选中设备的地址 B.待传送数据的起始地址 C.中断
男性,32岁,反复上腹痛2年余,向背部放射,夜间加重,曾2次大出血,经抢救治愈,
R5级的基金产品下列那一类型的投资者可以购买( )A.C1 B.C2 C.
第一类危险源控制方法一般包括( )。A、消除危险源 B、增加安全系数 C、
下列各项,属缓慢性心律失常的是A.逸搏与逸搏心律 B.过早搏动 C.并行心律
患者女性,28岁,有风湿性心脏病史,心律不齐4年,每天服用地高辛1片治疗,近来自
俗话说:“知子莫过父,知女莫过母。”这句话体现了家庭教育中()A.教育者对受教育
认知方式有好坏之分,它影响学习的速度、巩固程度和学习的迁移。()
最新回复
(
0
)