首页
登录
职称英语
[originaltext] An Indonesian wounded in Thursday’s gun and bomb attacks in Jak
[originaltext] An Indonesian wounded in Thursday’s gun and bomb attacks in Jak
游客
2024-01-21
48
管理
问题
An Indonesian wounded in Thursday’s gun and bomb attacks in Jakarta has died, bringing the death toll to eight including four civilians, police said. (5)Officials originally believed there were five attackers, but later said one man thought to be an attacker was actually a civilian. All of the attackers, including two previously convicted attackers, were killed. The so-called Islamic State (IS) has said it carried out the attack. At least 20 people were injured, several of them in a serious condition.
One of the attackers seen carrying a gun and rucksack (背包) during the attacks was named as Afif Sunakim. (6) He was previously given a seven-year jail term for attending a militant camp. (7) The attacks began with a series of bomb blasts at an intersection near a shopping mall and a Starbucks coffee shop. As people inside ran out, two gunmen waiting outside opened fire. At least two attackers also attacked the police box in the centre of the intersection in a suicide bomb attack. The group planned to target government offices and foreigners in other Indonesian cities, a spokesman said.
5. How many attackers were there in the Jakarta attacks?
6. What do we learn about Afif Sunakim from the news report?
7. Where did the attacks begin?
选项
A、He was the leader of IS.
B、He was injured in the attack.
C、He was against terrorism.
D、He was once put into prison.
答案
D
解析
新闻中提到。Afif Sunakim曾因加入激进组织被判了七年有期徒刑。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380393.html
相关试题推荐
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]MillionsofbeeshavediedinSouthCarolinaduringaerialins
[originaltext](1)AmessageinabottlesentouttoseabyaNewHampshireman
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)