首页
登录
职称英语
[originaltext] Problems are always encountered in one’s life to be faced and o
[originaltext] Problems are always encountered in one’s life to be faced and o
游客
2024-01-21
90
管理
问题
Problems are always encountered in one’s life to be faced and overcome. We cannot achieve anything with an easy life. One of the main decisive factors of success in life is our attitude. (22) While we cannot choose the adversity, we can choose our attitude towards it. Helen Keller was the first deaf and blind person to gain a university degree. Her activity and writing proved inspirational. She wrote, "Character cannot be developed in ease and quiet. (23) Only through experiences of trial and suffering can the soul be strengthened, vision cleared, ambition inspired and success achieved." Douglas Bader was 21 in 1931 when he had both legs cut off following a flying accident. He was determined to fly again and went on to become one of the leading flying heroes in the Battle of Britain with 22 aerial victories over the Germans. (24) He was an inspiration to others during the war. He said, "Don’t listen to anyone who tells you that you can’t do this or that. Make up your mind, you’ll never use a stick, and then have a go at everything. But never let them persuade you that things are too difficult or impossible." (25) The biographies of great people are littered with examples of how they took these kinds of steps to overcome the difficulties they faced. The common thread is that they did not become defeatist or depressed, but chose their attitude to be positive. 22. What can we do when we face difficulties in lives?
23. How can the soul be strengthened according to Helen Keller?
24. What role did Douglas Bader play during the war?
25. How do great people inspire us?
选项
A、They write stories for us to read.
B、They make themselves to be heroes.
C、They persuade us to face the impossible things.
D、They show us their experiences to overcome difficulties.
答案
D
解析
短文结尾提到,伟大人物的自传中遍布着他们如何克服困难的例子。由此可见,他们用自己的经历来教导我们。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380387.html
相关试题推荐
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Thefirstprivatemissionoutsideofearthorbitisclosertha
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]MillionsofbeeshavediedinSouthCarolinaduringaerialins
[originaltext](1)AmessageinabottlesentouttoseabyaNewHampshireman
随机试题
[originaltext]It’sgenerallyagreedthatserious,violentcrimehasreached
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquency(crimescommitte
WhydoesStephenstudywhaleearwax?[originaltext]Apsychologistwithwide-rang
某汽车生产企业为了提高产品的市场影响力,积极实施市场营销战略,增加广告资金投入,
东汉名医华佗医技高明,朝廷曾多次召他进宫作官,但均被他拒绝,最后惹怒曹操,竞被投
泪管开口于:()A.上鼻道 B.中鼻道 C.下鼻道 D.总鼻道 E.
宜用扣锅煅法炮制的药物是A.龙骨B.干漆C.石决明D.炉甘石E.磁石
对盐酸哌替啶鉴别反应叙述正确的是A:本品与甲醛-硫酸反应显橙红色 B:本品与甲
以下关于工作时间的说法错误的是()A:标准工作时间是其他工作时间制度的基准 B
以下关于股份流通受限与否的说法错误的是()A:有限售条件股份是指股份持有人依照法
最新回复
(
0
)