首页
登录
职称英语
By almost any measure, there is a boom in Internet-based instruction. In jus
By almost any measure, there is a boom in Internet-based instruction. In jus
游客
2024-01-20
55
管理
问题
By almost any measure, there is a boom in Internet-based instruction. In just a few years, 34 percent of American universities have begun offering some form of distance learning (DL), and among the larger schools, it’s closer to 90 percent. If you doubt the popularity of the trend, you probably haven’t heard of the University of Phoenix. It grants degrees entirely on the basis of online instruction. It enrolls 90,000 students, a statistic used to support its claim to be the largest private university in the country.
While the kinds of instruction offered in these programs will differ, DL usually signifies a course in which the instructors post syllabi (课程大纲), reading assignments, and schedules on Websites, and students send in their assignments by e-mail. Generally speaking, face-to-face communication with an instructor is minimized or eliminated altogether.
The attraction for students might at first seem obvious. Primarily, there’s the convenience promised by courses on the Net: you can do the work, as they say, in your pajamas (睡衣). But figures indicate that the reduced effort results in a reduced commitment to the course. While dropout rates for all freshmen at American universities is around 20 percent, the rate for online students is 35 percent. Students themselves seem to understand the weaknesses inherent in the setup. In a survey conducted for eCornell, the DL division of Cornell University, less than a third of the respondents expected the quality of the online course to be as good as the classroom course.
Clearly, from the schools’ perspective, there’s a lot of money to be saved. Although some of the more ambitious programs require new investments in servers and networks to support collaborative software, most DL courses can run on existing or minimally upgraded (升级) systems. The more students who enroll in a course but don’t come to campus, the more the school saves on keeping the lights on in the classrooms, paying doorkeepers, and maintaining parking lots. And, while there’s evidence that instructors must work harder to run a DL course for a variety of reasons, they won’t be paid any more, and might well be paid less. [br] Many students take Internet-based courses mainly because they can________.
选项
A、earn their academic degrees with much less effort
B、save a great deal on traveling and boarding expenses
C、select courses from various colleges and universities
D、work on the required courses whenever and wherever
答案
D
解析
由题干中的Internet-based courses和mainly because定位到第三段前两句。推理判断题。由定位句可知。学生选择这种学习方式的主要原因是它方便。可推出答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380036.html
相关试题推荐
[originaltext]InBolivia,lifeisslowlyreturningtonormalafteralmosta
[originaltext]InBolivia,lifeisslowlyreturningtonormalafteralmosta
[originaltext]InBolivia,lifeisslowlyreturningtonormalafteralmosta
[originaltext]TennisplayersmustwearalmostallwhiteatWimbledon.Thatincl
[originaltext]TennisplayersmustwearalmostallwhiteatWimbledon.Thatincl
[originaltext]Crudeoilismeasuredinbarrels.Lastsummer,itsglobalpri
[originaltext]I’msurealmosteveryoneofyoulookedatyourwatchorataclo
[originaltext]Almostone-fifthofEurope’swoodbeetlesareatriskofextincti
[originaltext]TennisplayersmustwearalmostallwhiteatWimbledon.Thatincl
[originaltext]AlmostallstatesinAmericahaveastatefair.Theylastfor
随机试题
【B1】[br]【B9】A、leaB、sentC、boughtD、wastedAleave意为“离开,动身,剩下,遗忘”;send意为“送,寄;发送
Howwedie,aswellashowwelive,hasprofoundandlastingeffectson
Asurveyof16to24yearoldshasfoundthat75%ofthemfeeltheycouldn’t
A.清蛋白 B.α球蛋白 C.α球蛋白 D.γ球蛋白 E.β球蛋白肝脏合
患者男性,15岁,检查:恒牙,第一磨牙关系呈中性,上下颌尖牙唇向低位,无间隙。上
阀控蓄电池组正常应以浮充电方式运行,浮充电压值应控制为(____)V×N。2.2
在市场机制作用下,如果居民和企业作为市场主体分别实现了效用最大化和利润最大化,并
廉租住房的保障对象是()。A.城市中等偏下收入家庭 B.夹心层及外来务工人员
半夏厚朴汤中配伍苏叶的用意是( )。A.宽中除胀 B.理肺疏肝 C.和胃止
城镇土地使用税的纳税人不包括()。A.土地的实际使用人 B.农用耕地的承
最新回复
(
0
)