首页
登录
职称英语
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medic
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medic
游客
2024-01-20
66
管理
问题
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medicare’s "doughnut hole", offer seniors more preventative (预防性的) care, and limit how much of their customers’ money health-insurance companies can keep for overhead and profit.
The new rules include:
* A provision that limits what health insurers can do with the money their customers send in as premiums(保险金).
The rule requires that insurers spend at least 80 percent of this money on the customers themselves. The companies must either spend this money to pay insurance claims or use it for activities that improve customers’ health.
For policies (保险单) that are sold to large groups instead of small companies and individuals, the number is even higher; 85 percent. The remaining 15 or 20 percent of the money can be used for a company’s salaries, marketing and overhead—or kept as profit.
Previously, there was no federal restrictions on insurance companies’ spending. The federal government says some insurers kept 30 or even 50 percent. Insurance companies say this could cause them to cut back on the services they offer, or even pull out of states where administrative costs are higher. State officials also worry that the companies might cut the fees they pay to insurance brokers. That, they fear, would eliminate key middlemen who help individuals navigate a complicated insurance system.
* A provision that provides prescription-drug discounts for seniors in Medicare’s "doughnut hole". The doughnut hole is a controversial gap in the Medicare prescription-drug benefit passed in 2003. In 2010, for instance, Medicare paid for part of the cost of drugs, until the total cost of the drugs hit $2,830.
After that, seniors were responsible for 100 percent of the cost of their drugs, until they had spent $ 3,610 of their own money. That was the other side of the doughnut hole, and federal insurance kicked in again. This provision would give Medicare recipients stuck in the doughnut hole a 50 percent discount on the price of brand-name prescription drugs. Health-care activists are worried, however, that drugmakers will jack up their prices. In that case, customers would receive 50 percent off that higher number, which might not be much less than what they were paying before. [br] Why does the federal government begin to restrict insurance companies’ spending?
选项
A、There was no federal restrictions on such an issue before.
B、The federal government wants companies to cut back on the services.
C、The federal government wants to eliminate key middlemen.
D、The federal government believes some insurers kept too much of their customers’ money.
答案
I
解析
由题干中的insurance companies’ spending定位到第六段前两句。推理判断题。定位句主要讲述联邦政府对保险公司的开支采取限制的原因。即联邦政府认为有的保险公司截留投保人30%或50%的保险金。题干针对联邦政府对保险公司开支的限制原因提问,故D)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379971.html
相关试题推荐
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenjo
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenj
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenjoyp
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenj
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenj
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenjo
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenjo
[originaltext]TheWorldSantaClausCongressisdesignedforpeoplewhoenjo
[originaltext] (23)TheExmobaby,atinyshirtdesignedtomonitoraninfant’s
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedic
随机试题
TheImpactoftheInternetonEducation1.网络对传统教育产生了很大的影响,越来越多的人趋向于网络学习
患者,女性,45岁,下睑袋形成影响美观10余年,观察见双下睑"袋状"突起存在,皮
患儿男,10岁,近1个月自述左上肢阵发性有节律抽动,可自行缓解,发作时无意识改变
在传染性肝炎流行区,确定肝炎的原因比较困难,如肝炎严重,肺结核又必须治疗,可考虑
下列选项中,不属心悸病理因素的是()A.气滞 B.痰浊 C.血瘀 D
甲、乙、丙三人进行百米赛跑,甲到终点时,乙离终点2米,丙离终点3米。在各自速度不
含有儿茶酚胺结构的肾上腺素,在体内发生COMT失活代谢反应是A.甲基化结合反应
35kV高压配电装置工程设计时,屋外电器的最低环境温度应选下列哪一项? A、极
下列选项中,能使肺的静态顺应性降低的因素是A.气胸 B.肺表面活性物质缺乏
小王将自有的一幢房屋卖给小李,与其签订了房屋买卖合同,并约定任何一方违约须向对方
最新回复
(
0
)