首页
登录
职称英语
[originaltext] In an unannounced meeting with the Israeli prime minister, Jo
[originaltext] In an unannounced meeting with the Israeli prime minister, Jo
游客
2024-01-20
60
管理
问题
In an unannounced meeting with the Israeli prime minister, Jordan’s King Abdullah put new pressure on Israel to stop building settlements in the West Bank. The Jordanian king met with Israeli Prime Minister Ehud Olmet in this Red Sea port of Aqaba, a day after the monarch met with Palestinian Authority President Mahmoud Abbas. A statement from the royal palace said the king urged Israel to avoid "unilateral actions" that could block progress towards peace. King Abdullah warned Mr. Olmert that a stalled peace process "threatens the region’s future, and its security and stability." A spokesman for Mr. Olmert said the Israeli leader renewed Israel’s commitment not to build new settlements or appropriate new lands in the parts of the West Bank outside East Jerusalem.
1. When did the Jordanian king meet with Israeli Prime Minister?
2. What did King Abdullah urge Israel to do?
选项
A、A day after he met with Mahmoud Abbas.
B、A week after he met with Mahmoud Abbas.
C、A month after he met with Mahmoud Abbas.
D、A year after he met with Mahmoud Abbas.
答案
A
解析
新闻中提到,约旦国王在会见以色列总理Ehud Olmet的前一天,刚刚约见过巴勒斯坦权力机构主席Mahmoud Abbas。故A正确。对交待了事件之后出现的独立结构要加以留意,因其常补充说明时间、地点等细节,如本题解题句出现在“…,a day after…”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379899.html
相关试题推荐
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]Parentsarebeingurgedtodownloadafreeappwhichtellsth
随机试题
In1924America’sNationalResearchCouncilsenttwoengineerstosupervise
Federaleffortstoaidminoritybusinessesbeganinthe1960’swhentheSmall
OnacoldJanuarymorningin1936,GeorgeVwasgivenaking’sburial.Follo
SteveandYaserfirstmetintheirchemistryclassofanAmericanuniversity
Trafficlightsarecrucialtoolsforregulatingtrafficflow.Theyarenot,
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicGl
地方性甲状腺肿是A.内分泌功能亢进 B.内分泌功能减退 C.内分泌功能
患者,女性,50岁。自觉午后发热近2个月,口燥咽干,但不多饮,肢体有固定痛处,面
青霉素A.可致过敏性休克B.影响骨、牙生长C.对结核分枝杆菌、麻风分枝杆菌有强大
在技能形成过程中,出现进步的暂时停顿现象,叫作( )A、高原现象 B、
最新回复
(
0
)