首页
登录
职称英语
[originaltext] A "blogger" is a person who writes on an Internet computer we
[originaltext] A "blogger" is a person who writes on an Internet computer we
游客
2024-01-20
57
管理
问题
A "blogger" is a person who writes on an Internet computer website called a "blog". U91The word "blog" is a short way of saying Web log, or personal website. Anyone can start a blog, and they can write about anything they like. There are millions of blogs on the Internet today. They provide news, information and ideas to many people who read them. They contain links to other websites. And they provide a place for people to write their ideas and react to the ideas of others. A research company called Perseus has studied more than 3, 000 Web logs. It says that blogs are most popular with teenage girls. They use them to let their friends know what is happening in their lives. The study also says that more than 100, 000 bloggers stopped taking part in the activity after a year. However, some people develop serious blogs to present political and other ideas. At the same time, some long-standing blogs have ended. Last week, blogging leader Dave Winer closed his free blog service, weblogs.com. He says the site became too costly to continue. He started the blog four years ago, and thousands of people had written on it. They are now upset because they did not know that the site was closing. One blog that is still going strong is called Rebecca’s Pocket. Rebecca Blood created the website in 1999. She wrote about the history of blogs on the site. That article led to a book called The Weblog Handbook. It has been translated into four languages so far.
19. What’s a blog?
20. Why are blogs most popular with teenage girls?
21. What is true about Rebecca?
选项
A、They can inform their friends of what is happening in their lives.
B、They can present political and other ideas freely.
C、They can publish books after a period of time.
D、They can take part in exciting activities every year.
答案
A
解析
本题考查对细节的记忆。边听边记与选项有关的信息对解答本题很关键。录音中提到blogs最受十几岁女孩的欢迎,之后马上说明原因“让朋友们知道她们生活中的点点滴滴”,即A。B的主语They指代Some people而不是teenage girl。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379847.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,[23]Isatalonedur
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,[23]Isatalonedur
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:Iris,isthatyou?Ofalltheplacestorunintoeachother,I
[originaltext]UniversityofHoustonassociateprofessorTempleNorthuphas
[originaltext]UniversityofHoustonassociateprofessorTempleNorthuphas
随机试题
WhenIfirstentereduniversity,myaunt,whoisanEnglishprofessor,gave
TheworkforwhichThomasMalthusisstillmostwidelyknownishisEssayon
Writingisnotaneasyskill.Itisbothmentalandphysical.Apersonmust
Completethenotesbelow.WriteONEWORDAND/ORANUMBERforeachanswer.DRIVIN
WhatmightbeindangerbecauseofthecrisisinKenyaaccordingtothenewsite
某研究者认为手机依赖会影响学业情况,进而产生学业倦怠。于是他编制了大学生手机依赖
同一中药其产地不同,主要影响中药的A:基原B:内在品质C:炮制方法D:服用
以县级行政区域为单位,人均耕地超过2亩、不超过3亩的地区,每平方米征收()元。A
某女性患者,缺失,深龋,已行根管治疗,现行修复,粘结固定桥最常用的水门汀是A.氧
2010年1月1日,甲公司购入乙公司于2009年1月1日发行的面值2000万元、
最新回复
(
0
)