首页
登录
职称英语
[originaltext] The World Carnival is set to start its second funfair in Beyi
[originaltext] The World Carnival is set to start its second funfair in Beyi
游客
2024-01-20
75
管理
问题
The World Carnival is set to start its second funfair in Beying at the end of the month. While young people can hardly wait to rush to the huge mobile amusement park, people living in the neighborhood where the carnival locates are worrying about the possible environmental damage. Last summer the World Carnival left Beijing with a huge scar on the grassland of the International Sculpture Park. To help the settlement of the mobile amusement park, about 55, 000 square meters of greenery was removed last year, including nearly 200 big trees. This year however, the World Carnival has been more careful in settling people’s concerns. An environmental evaluation has been done to the whole project and the report approved. William Stevens, Chairman of World Carnival Ltd. further explains. And if you’re keen to go to this year’s carnival and you’ve never been to one before, the following are some tips our entertainment editors have summarized.
Do not wear skirts or clothes made of filmy material;
Do not hang down your hair loosely;
Take off your spectacles before enjoying thrill rides;
Do not wear slippers;
Leave games for the end of your day’s enjoyment to avoid the burden of carrying around big prizes;
Do not eat too much or leave your stomach empty before enjoying yourself;
And finally, do not overindulge in the games or rides.
19. What do people living in the neighborhood worry about?
20. Where was the World Carnival held last year?
21. What are the visitors advised to do at the World Carnival?
选项
A、The noises from the games.
B、The possible environmental damage.
C、The overindulgence of their kids.
D、The potential danger of the games.
答案
B
解析
短文第2句由while引导,表示了一种对比关系。“年轻人迫不及待地要冲向这个巨大的移动游乐场,而该嘉年华场附近的所居民却在为可能造成的环境损害担心。”B是原文再现。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379329.html
相关试题推荐
[originaltext]W:(8)Goodevening,andwelcometothisweeksBusinessWorld,"
[originaltext] (5)AkeycommitteeofEuroMPshasmovedtoblocktherenewalo
[originaltext] (3)ItalianshavebeentryingformonthstoguesstheSuperEnal
[originaltext] (3)ItalianshavebeentryingformonthstoguesstheSuperEnal
[originaltext] (1)EightythousandgoldminershavebegunastrikeinSouthAf
[originaltext] Chargingyourcellphonemaysoonrequireonlytwoitems:asim
[originaltext] Oneofthebiggesttriggersforemotionaleatingisanger.Eati
[originaltext] Oneofthebiggesttriggersforemotionaleatingisanger.Eati
[originaltext] There’sanewteentrendandthisonejustmayhaveyoublowing
[originaltext] There’sanewteentrendandthisonejustmayhaveyoublowing
随机试题
Hurryup.Don’tkeepXiaoWang______.A、WaitB、WaitedC、WaitingCkeepsb.doing意为“
MemoryI.Introductiontomemory—thecapacity
Seafoodcouldbegoingoffalotofmenusastheworldwarms.Morethanhalf
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commerceco
下列关于蒙特卡洛模拟法的说法,正确的有( )。 Ⅰ.是一种全值估计方法,可以
下列关于对证券投资者保护基金监督管理的说法,正确的是( ) Ⅰ.中国证券业协
A.当归B.熟地黄C.何首乌D.白芍E.阿胶性味甘平的药物是()。
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
影响舒适的社会方面因素是()。A.角色行为冲突 B.面对各种压力 C.陌生
胆汁中的主要固体成分是 A.胆盐B.磷脂C.胆固醇D.胆色素
最新回复
(
0
)