首页
登录
职称英语
When the TV viewer turns on his set, what sort of programs does he have to c
When the TV viewer turns on his set, what sort of programs does he have to c
游客
2024-01-20
34
管理
问题
When the TV viewer turns on his set, what sort of programs does he have to choose from? You might think there would be more programs devoted to entertainment than to anything else, but that’s not the case. In most countries, fewer than 20% of broadcasting hours are devoted to entertainment. U.S. figures are high— 34. 8 % , and the Canadians are even higher with 44%. Except Canada and Italy, all countries give more broadcasting time to education than to either information(news, documentaries and so on)or entertainment programs. Of course, few educational broadcasts take place during peak viewing times. In Japan though, more than 60% of broadcasting time is taken up with education of one kind of another—just example of the "businesslike Japanese philosophy". In the U. K. , the figure is 56.4%. The Italians have fewer educational programs than anyone else. They don’t go in for entertainment either. Only about ten percent of viewing time is devoted to dramas and serials, quiz shows, music, sports, etc. You will find more news information programs on I-talian TV than anything else. That’s understandable in a country experiencing social and political changes. Italians rely on TV to tell them what’s going on—and events are happening almost too fast to follow. The percentage of time the U. S. devoted to news and documentary programs is much smaller. After education, most TV time is given to entertainment. Many of these programs are shown around the world. [br] More news information programs are broadcast on Italian TV than anywhere else because the Italians ______.
选项
A、are interested in what is happening in the world
B、like to undergo social and political changes
C、prefer to learn news information on TV rather than in newspaper
D、expect TV to tell them the latest news about what is going on in their country
答案
D
解析
本题属于事实细节题,提问的是意大利的电视播放的新闻咨询类节目比例高于世界上其他地方,原因是什么。文中“Italians rely on TV to tell them what’s going on—and events are happening almost too fast to follow.”意为意大利民众依靠电视来获取信息,而在这个国家很多事情发展太快,使得人们几乎不能完全掌握时事动态。所以本题正确答案为D),民众通过电视来获取时事新闻。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3378564.html
相关试题推荐
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
WhentheTVviewerturnsonhisset,whatsortofprogramsdoeshehavetoc
WhentheTVviewerturnsonhisset,whatsortofprogramsdoeshehavetoc
ViolentprogramsonTVmayhaveabad______onchildren.A、effortB、controlC、infl
Theinterviewershouldtakedownnotesatthemomenttheperson_________answer
Atelevisionprogramme______Kim’llfixitinvitesviewerstosaywhattheyreall
Interviewer;Letmerepeat.Howwouldyoudescribeyourpersonality?John:______
Interviewer:HowlongdidyouliveintheStates?Interviewee:Iwastherefort
随机试题
Today,theworldwidewebcanbeusedbothto【C1】______informationandto
Languageswillcontinuetodiverse.EvenifEnglishweretobecometheunive
HistoricalBackground→TheepicpoemBeowulf,writteninOldEnglish,i
ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuresadly.Nodoubtth
[img]2019m9x/ct_eyyjsbm_eyyjsbreada_0166_201909[/img]Toparaphrase18th-cent
某码头横梁混凝土设计强度等级为C20,现采用回弹法测试其混凝土强度,共布置5个测
《咏月诗三首》原文 把酒问月 李白 青天有月来几时?我今停杯一
长期停运超过的断路器,在投入运行前应做例行试验,无异常后方可投
男性,34岁。1年前打篮球受伤后膝关节经常隐痛,检查发现:右膝前内侧关节间隙处有
关于和解的说法,正确的是()。A.和解达成的协议不具有法律效力 B.和解达成
最新回复
(
0
)