首页
登录
职称英语
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There a
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There a
游客
2024-01-19
64
管理
问题
Newspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many people who seriously read a newspaper every day. Most people read only the sports pages, the advice or gossip columns, the comics, and perhaps the classified advertisements. Most people don’ t take the time to read the real news. Newspaper editors say that their readers are lazy. They say they have to trick people into reading the news. They attempt to catch the reader’ s interest with pictures and exciting headlines. These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper. The first page attracts attention and encourages the reader to look through the rest of the paper. This is why editors always look for a good first page story and headlines that make you stop and look. If the headline is horrible enough or frightening enough or wild enough, perhaps you will go on to read the rest of the story. Just the same, there are a lot of people who do not even read the front page anymore. They may read the headlines, but that is all. Then they turn to the sports page, or comics, or advertisements. It seems that people do not want the news from a newspaper any more. They say they get the news on the television now.
More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper. What about you? Do you read news from a newspaper? Do you watch the news on television? Do you think it easier to get the news from television? Do you listen to the radio? Or do you even care about news at all? Would you mind if there were no news? [br] According to the article, most people read all of the following except______.
选项
A、the real news
B、the sports page
C、comics
D、advertisements
答案
A
解析
事实细节题。从第一段第三句:“Most people read only the sports pages,theadvice or gossip columns…classified advertisement. Most people don’t take the time toread the real news”可知选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3376118.html
相关试题推荐
Afewnewspaperssupportextremistgroupsonthefarrightandonthefarleft,
NocountryintheworldhasmoredailynewspapersthantheUSA.Thereareal
NocountryintheworldhasmoredailynewspapersthantheUSA.Thereareal
NocountryintheworldhasmoredailynewspapersthantheUSA.Thereareal
Hewrote______song,whichturnedouttoberatherpopularwith______young.A、the;
Inspiteofhighdivorceratethe______ofmarriageremainspopular.A、habitB、sta
BobDylanisA(very)popularB(among)youngpeople.TheyregardhimC(as)D(more
Newspapersarenotnearlyaspopulartodayastheywereinthepast.Therea
Newspapersarenotnearlyaspopulartodayastheywereinthepast.Therea
Newspapersarenotnearlyaspopulartodayastheywereinthepast.Therea
随机试题
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
()meansthepropertyofhavingtwolevelsofstructures,suchthatunitsofthe
急性心肌梗死或急性心肌缺血病人发生的心搏骤停,绝大多数为A、房早 B、室早
下列桩基类型中,不属于按桩的使用功能分类的是()。A、端承摩擦桩 B、竖向受荷
纤维性强、弹性大以及质地疏松的中药制片时选用的黏合剂最好是A.淀粉浆B.水C.糖
航次租船合同中,关于运费的计算方法有( )。A.按装货吨数计算 B.按卸货吨
下列关于可转换债券的表述中,不正确的有()。A.可转换债券具有债权和股权双重性
(2021年真题第1批)关于工程建设强制性国家标准的内容,说法正确的是( )A
根据《煤矿安全监察条例》,关于煤矿安全监管体制及机构职责的说法,错误的是()。
最新回复
(
0
)