首页
登录
职称英语
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
游客
2024-01-17
75
管理
问题
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming(把…按能力分班)pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!
Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning.
In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups: this gives them the opportunity to learn to cooperate, to share, and to develop their leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyze and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher.
Sometimes the pupils work in pairs:sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil can do advanced work:it does not matter what age the child is. We expect our pupils to do their best, not their least, and we give them every encouragement to attain this goal. [br] Which of the following is not mentioned in the third paragraph?
选项
A、Group work gives pupils the opportunity to learn to work together with others.
B、Pupils also learn to develop their reasoning abilities.
C、Group work provides pupils with the opportunity to learn to be capable organizers.
D、Pupils also learn how to participate in teaching activities.
答案
D
解析
根据第三段第二句“The pupils often work in groups:this gives them the opportunity to learn tocooperate,to share,and to develop leadership skills.”可知,经常以小组学习的学生们可以有机会学会合作、分享,以及培养领导能力。由此,可以分别对应到选项A、C。根据第三段第三句“They also learn how to cope with personalproblems as well as learning how to think….”可知,学生们以小组学习可以学到如何处理个人问题,而且还可以学会如何思考等,可与选项B“reasoning abilities”(推理能力)相对应。因此,通过排除可以得到本题答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3371061.html
相关试题推荐
Wehavegotonlyfivetextbooksforthechildren______weneedten.SoI’mafraid
Weoftenprovideourchildrenwithtoys,footballsorbasketballs,______thatal
Theschoolsthemselvesadmitthatnotallchildrenwillbesuccessfulinthejob
Theyalwayskeepongood______withtheirnext-doorneighborsforthechildren’s
Manychildrenchose"AnimalWorld"astheir______TVprogramme.A、favorB、favorite
Thechildrenwillhaveto______theirplay-timehourswhenschoolopens.A、cutin
Thelightfromthecampfirebrightenedthedarkness,butitcouldnotpreven
(80)AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats
(80)AstheTitanicwassinkingandwomenandchildrenclimbedintolifeboats
ChildrendonothaveenoughexperiencetorealizethatTVshowspresentanunrea
随机试题
Themissingboyswerelastseen______neartheriver.A、playingB、tobeplayingC、
WhenFacebooksaiditwouldstartadatingserviceinColombiainSeptember,
TheexampleoftheEnglishschoolboywasusedtoshowthat______.[br]Theexam
PassageOneWhatdoes"levellingtheplayingfield"inthelastparagraphme
Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-likeanimalshave
Ifyousitalldayatanofficeandworryaboutitseffectonyourweight
提取过程中可加入0.1%盐酸的提取物是A.黄酮 B.黄酮醇 C.异黄酮
共用题干 患者,男性,24岁。严重腹泻3天。入院后诊断为急性细菌性痢疾。护士为
A.多组分或者化学结构尚不明确的化学药品或者治疗用生物制品 B.中药、天然药物
患者家属加入医患关系中带来的负面效应是A.加重了医务人员的责任 B.增加了对医
最新回复
(
0
)