首页
登录
职称英语
My father was a foreman of a sugar-cane plantation in Rio Piedras, Puerto Ri
My father was a foreman of a sugar-cane plantation in Rio Piedras, Puerto Ri
游客
2024-01-17
81
管理
问题
My father was a foreman of a sugar-cane plantation in Rio Piedras, Puerto Rico. My first job was to drive the oxen that plowed the cane fields. I would walk behind an ox, guiding him with a broomstick. For $1 a day, I worked eight hours straight, with no food breaks.
It was very tedious work, but it prepared me for life and taught me many lasting lessons. Because the plantation owners were always watching us, I had to be on time every day and work as hard as I could. I’ ve never been late for any job since. I also learned about being respectful and loyal to the people you work for. More important, I earned my pay.
I was only six years old, but I was doing a man’ s job. Our family needed every dollar we could make because my father never earned more than $18 a week. Our home was a three-room wood shack with dirty floor and no toilet. Nothing made me prouder than bringing home money to help my mother, father, two brothers and three sisters. This gave me self-esteem, one of the most important things a person can have.
When I was seven, I got work at a golf course near our house. My job was to stand down the fairway and spot the balls as they landed so the golfers could find them. Losing a ball meant you were fired, so I never miss one. Some nights I would lie in bed and dream of making thousands of dollars playing golf and being able to buy a bicycle.
The more I dreamed, the more I thought. Why not? I made my first golf club out of guava limb and a piece of pipe. Then I hammered an empty tin can into the shape of a ball. And finally I dug two small holes in the ground and hit the ball back and forth. I practiced with the same devotion and intensity I learned working in the field—except now I was driving golf balls with club, not oxen with a broomstick. [br] What was the writer’ s first job?
选项
A、To stand down the fairway at a golf course.
B、To spot the balls as they landed so the golfers could find them.
C、To drive the oxen that plowed the cane fields.
D、To watch the sugar-cane plantation.
答案
C
解析
事实细节题。在读清题干“first job”的基础上定位关键词,解答本题的关键信息有两处“drive the oxen”和“the cane fields”,根据这两个信息不难排除错误选项。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3369894.html
相关试题推荐
Thefatherwenttothedoorin______toaknockfromoutside.A、answerB、difficult
Joshua:Dad.Allowanceday.CanIhavemyallowance?Father:Oh.Iforgotabout
Myfatherwasaskedto______theNewYorkoffice.A、takepartinB、takeplaceC、ta
Myfatherwasaforemanofasugar-caneplantationinRioPiedras,PuertoRi
Myfatherwasaforemanofasugar-caneplantationinRioPiedras,PuertoRi
Myfatherwasaforemanofasugar-caneplantationinRioPiedras,PuertoRi
Myfatherhadasmallbusiness,employingabout15peopleatanygiventime.
Myfatherhadasmallbusiness,employingabout15peopleatanygiventime.
Iimmediately________Luke’sfatherfromthecrowdbecausetheytwolookedlikee
Thefatherwenttothedoorin______toaknockfromoutside.A、answerB、difficult
随机试题
ShunjuAirwayspassengersmaypurchasetheirticketsonline______makeaphonere
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:Goodmorning,Ms.Po0tte
He______himselfbitterlyforhismiserablebehaviorthatevening.A、repealedB、re
Accordingtothefirstparagraph,whatattitudedopeopletaketowardsadvertisi
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【C1】______
下列哪项不是升高MAC的因素()A.体温升高 B.体温降低 C.低血压
关于个人外汇储蓄账户资金境内划转,下列符合规定办理的有( )。A.本人账户间的资
隔离开关运维细则中要求,1000kV隔离开关精确红外测温周期为()省评价中心
标志着民盟站到了新民主主义革命的立场上来的是( ) A.民盟一届三中全会
我国目前的契约型证券投资基金中,投资人如果购买了定数量的基金份额,就拥有了()。
最新回复
(
0
)