首页
登录
职称英语
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters
游客
2024-01-17
64
管理
问题
As any middle-class parent knows, unpaid work experience can give youngsters a valuable introduction to a secure job. The government has recognized it too, abandoning rules in 2011 that had formerly stopped 16 to 24-year-olds from doing unpaid work while claiming unemployment benefit. But moving from that to forcing them to work without pay in order to collect these benefits has proved a big step.
More than one million young people in Britain are unemployed, the highest number since the mid-1955s. Keen both to cut the welfare bill and to avoid the depressed future wages that may result from early unemployment, the government has introduced an ambitious program of reform to get youngsters off welfare and into work. A key part of it is ensuring that no one gets benefit from the government for long: ministers are keen to avoid what happened after the early-1955s recession(衰退), when unemployment continued in some parts of the country for a long time after the economy began to improve.
To help young people into work, ministers had persuaded lots of employers, including bakery chains, bookshops and supermarkets, to take on unemployed youths, who receive work experience but no pay, with the prospect of a proper job for those who shine. Some 35,000 youngsters participated last year: half found paid work soon after finishing the scheme.
The idea of getting young adults used to showing up for work is popular with voters: according to a survey published in February, about 60% of people support the program. Equally attractive was the option of compelling them to work: Under the existing arrangements youngsters could choose whether or not to accept a place, but if they dropped out after the end of the first week, they stood to lose up to two weeks’ benefits.
Yet the scheme has also polarized(两极分化的)opinion: a third of people are consistently opposed. Following a noisy "Right to Work" campaign that accused employers of co-operating secretly with the government in "forced labor" , several firms dropped out of the program. To prevent this from getting worse, Chris Grayling, an employment minister, admitted that young people could leave their work experience at any time without being punished for doing so. This not only halted the flight of employers(for now, at least)but also enabled him to announce that new firms have agreed to take part in the program. [br] According to the passage, which of the following is NOT TRUE?
选项
A、Most voters support the government’ s effort to help young people to work.
B、Some people protest against the government’ s attempt to force young people to work.
C、There are more than one million young people who took part in the program.
D、There are more than one million young people who are jobless.
答案
C
解析
事实细节题。根据文章第二段第一句可知:现在英国有超过100万的年轻人失业,这是从20世纪80年代中期以来的最高值。另外第三段的最后一句,提到去年大约35,000年轻人参加了此活动。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3369709.html
相关试题推荐
父母没有预料到孩子的问题这样难以回答。Theparentsdidnotexpectthattheirchild’squestionwass
Theinexperiencedteacherspokewith______ofnervousness.A、shadowB、ashadeC、sh
Lawsthatpunishparentsfortheirlittlechildren’sactionsagainstthelawsge
Thethreesistersdecidedtoholdafamilypartyto______theirparents’silverw
—Doyouhavetheexperiencelikethat?—Well,I’vedonetheworkbefore,soIkn
—Whatdidyourparentsthinkaboutyourdecision?—Theyalwaysletmedo______I
InnocountryotherthanBritain,ithasbeensaid,______experiencefourseason
Parentsshouldstopblamingthemselvesbecausethere’snotalottheycando
Parentsshouldstopblamingthemselvesbecausethere’snotalottheycando
Parentsshouldstopblamingthemselvesbecausethere’snotalottheycando
随机试题
Ifindtheseproblemsareeasy______.A、tobeworkedoutB、toworkthemoutC、to
Preparingyoungpeopletobecitizensrequiresustoembraceciviclearning
胃阴虚证在食欲改变方面的特征是A、厌食油腻 B、食入即吐 C、饥不欲食 D
B.[解析]本题属于空间重构类,主要考察了双面之间的相对关系和相邻关系。第一组图形中,第一个图形是平面图形,第二个、第三个图形是该图形的折叠图形;第二组图形中
基层的宽度应根据混凝土面层施工方式的不同比混凝土面层每侧至少宽出300mm、50
不会引起颈静脉怒张的疾病是A.左心功能不全 B.右心功能不全 C.缩窄性心包
下列选项中,属于提高墙体保温性能的措施的是()A.增加墙体厚度 B.增大墙
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
某服装店将经营的男式服装按三种价格档次分别定价在300元、800元、1500元,
下列不符合工程质量检测单位的资质和检测规定的是()。A.检测人员不得同时受聘于两
最新回复
(
0
)