首页
登录
职称英语
What do we mean by a satisfactory standard of living? Obviously, it must inc
What do we mean by a satisfactory standard of living? Obviously, it must inc
游客
2024-01-17
72
管理
问题
What do we mean by a satisfactory standard of living? Obviously, it must include the basic necessities of life such as food, clothing and shelter. To get these necessities on regular basis, a person must have a reliable income. But we have other needs which would probably also be included as basic, such as health and education facilities.
We may think of all of these as our needs. Yet most of us would be far from satisfied if we had nothing more than these which are supplied for us. We all enjoy extra income to spend on things like books, sports or hobbies. Sometimes we save some of this extra income to pay for future expense of this type on holidays. So we must add our wants to our basic needs. Our standard of living is the degree, to which these needs and wants are satisfied.
But as time goes on, what we think of as our basic needs changes. Twenty years ago a television would have been a luxury, and still is in many countries now. Even now we cannot say it is a need in the same sense as food, clothing and shelter. Yet if most of the people of a country have one, it comes to be accepted as a need. It is possible therefore to have food, clothing and shelter and still be poor by the standards of our own society. [br] What we need in life is divided into______according to this article.
选项
A、the basic necessities and luxury
B、many kinds of need such as food, clothing and houses
C、four groups the basic necessities, luxury, reliable income and future expense
D、the basic necessities and reliable income
答案
A
解析
推理判断题。根据文章最后一段作者举的例子,基本需求的概念是可以改变的,20年前电视是一种奢侈品,但现在也已经成为了一种生活必需品。可见,在作者看来,有两种生活需求:一种是生活必需品,另一种就是奢侈品。所以选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3369636.html
相关试题推荐
Ioverheardthem______theyweredissatisfiedwiththeirlivingconditions.A、com
Theoldmaneventuallyhadahappyfamilyreunionafterforty______yearsliving
Weworkedfarintothenight,butnoone______asatisfactorysolution.A、cameup
Customer:I’mlookingforanewlivingroomset.Salesman:Wehavealotofvery
近几年来农民的生活一直有所改善。Thefarmers’livingstandardhasbeenimprovinginrecentyears
Whatdowemeanbyasatisfactorystandardofliving?Obviously,itmustinclude
LivinginthecentralAmericandeserthasitsproblems,________obtainingwater
Whatdowemeanbyasatisfactorystandardofliving?Obviously,itmustinc
Whatdowemeanbyasatisfactorystandardofliving?Obviously,itmustinc
(Itwon’tbelong)(before)Mary(willgetusedto)(living)anewlifeoncampu
随机试题
Whatisthepossiblereasonthatsomefoodspromotethebrainperformance?[orig
[originaltext]M:Sohowmuchwasyourplaneticket?W:MorethanIcouldreally
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswa
Thesegoodsare______forexport,thoughafewofthemmaybesoldonthehome
A.annoyingB.counterpartsC.becauseD.movingE.inheritedF.narrowe
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommuni
Themostimportantthinginthenewslastweekwastherisingdiscussionin
反光膜收缩性能的试样尺寸为()。A.100mm×100mm B.150mm×1
关于《全国银行间债券市场金融债券发行管理办法》的有关内容,下列说法正确的是()。
关于竣工日期的说法中,正确的有()A、建设工程竣工验收合格的,以提交竣工验收报告
最新回复
(
0
)