首页
登录
职称英语
With the possible exception of equal rights, perhaps the most controversial i
With the possible exception of equal rights, perhaps the most controversial i
游客
2024-01-16
71
管理
问题
With the possible exception of equal rights, perhaps the most controversial issue across the United States today is the death
penalty
. Many argue that it is an effective way to stop murder, while others maintain that there is no convincing evidence that death penalty reduces the number of murders.
The main argument by those opposed to the death penalty, basically, is that it is a cruel and inhuman punishment that is the mark of a brutal society, and finally it is questionable whether it is effective to reduce crime anyway.
The value of the death penalty as a way to reduce crime may be open to debate. But the overwhelming majority of citizens believe that the death penalty protects them. Their belief is reinforced by evidence which shows that death penalty reduces murder. For example, from 1954 to 1963, when the death penalty was consistently imposed in California, the murder rate remained between three and four murders for each 100, 000 population. Since 1964 the death penalty has been imposed only once, and the murder rate has risen to 10. 4 murders for each 100, 000 population. This sharp increase in the state’s murder rate, which began when executions stopped, is no coincidence. It is convincing evidence that the death penalty does stop many murderers. If the bill reestablishing the death penalty is vetoed, innocent people will be murdered—some whose lives may have been saved if the death penalty were in effect. This is literally a life or death matter. The lives of thousands of innocent people must be protected. [br] Which of the following is NOT an argument by those opposed to death penalty?
选项
A、Death penalty is a cruel punishment.
B、Death penalty is an inhuman punishment
C、Death penalty is an effective way to reduce crime.
D、Death penalty is a mark of a brutal society.
答案
C
解析
细节判断题。从第二段,The main argument by those opposed to the death penalty,basically,is that it is a cruel and inhuman punishment that is the mark of a brutal society,可知A,B和D都是文中提到的反对意见,故答案选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3368519.html
相关试题推荐
Sheisvery______toringmetonight.Icansensethat.A、liableB、possibleC、like
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesonth
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesonth
—A(Howlong)willyoufinishB(mending)thecoat?—It’shardC(tosay).Perhapsi
Trytomakeas______mistakesaspossibleinyourhomework.A、lessB、afewC、least
Hiswifehastoworkhardathome,andperhapsoutsidethehomeA、asyetB、sofar
Itisnotalwayspossibletoforeseetheobstacles______yourwaytowardsanamb
AsyouarestudentsofEnglish,it’sverypossiblethatyou’11beinteres
AsyouarestudentsofEnglish,it’sverypossiblethatyou’11beinteres
AsyouarestudentsofEnglish,it’sverypossiblethatyou’11beinteres
随机试题
RunningaSchoolBookStall开办学校书店
Thewordconservationhasathriftymeaning.Toconserveistosaveand
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescer
Whatisthemainpurposeofthetalk?[originaltext]Yesterdaywediscussed
[originaltext]IsthisyourfirsttimetocometoBeijing?[/originaltext][origi
Haveyouever【B1】______whatotherpeopledowiththeiroldcomputers?Inth
Itisimpolitenottoreturntelephonecalls-regardlessofwhomtheyarefrom.A、
能构成黄酶辅酶参加物质代谢的维生素是( )。A.维生素A B.维生素B1
2015年税收收入占一般公共预算收入比重最大的是:A.上海 B.江
关于资产里行业给宏观经济和金融市场体系带来的积极作用,以下说法错误的是()。A
最新回复
(
0
)