首页
登录
职称英语
If you look closely at some of the early copies of the Declaration of Indepen
If you look closely at some of the early copies of the Declaration of Indepen
游客
2024-01-16
49
管理
问题
If you look closely at some of the early copies of the Declaration of Independence, beyond the flourished signature of John Hancock and the other 55 men who signed it, you will also find the name of one woman, Mary Katherine Goddard. It was she, a Baltimore printer, who published the first official copies of the Declaration, the first copies that included the names of its signers and therefore heralded(宣布,预示)the support of all thirteen colonies.
Mary Goddard first got into printing at the age of twenty-four when her brother opened a printing shop in Providence, Rhode Island, in 1762. When her brother proceeded to get into trouble with his partners and creditors, it was Mary Goddard and her mother who were left to run the shop. In 1765 they began publishing The Providence Gazette, a weekly newspaper. Similar problems seemed to follow her brother as he opened businesses in Philadelphia and again in Baltimore. Each time Ms. Goddard was brought in to run the newspapers. After starting Baltimore’s first newspaper, the Maryland Journal, in 1773, her brother went broke trying to organize a colonial postal service. While he was in debtor’s prison, Mary Katherine Goddard’s name appeared in the newspaper’s masthead(报头)for the first time.
When the Continental Congress fled
there
from Philadelphia in 1776, it commissioned Ms. Goddard to print the first official version of the Declaration of Independence in January 1777. After printing the documents, she herself paid the post riders to deliver the Declaration throughout the colonies.
During the American Revolution, Mary Goddard continued to publish Baltimore’s only newspaper, which one historian claimed was "second to none among the colonies. " She was also the city’s postmaster from 1775 to 1789—appointed by Benjamin Franklin—and is considered to be the first woman to hold a federal position. [br] It can be inferred from the passage that Mary Goddard was______.
选项
A、an accomplished businesswoman
B、extremely wealthy
C、a member of the Continental Congress
D、a famous writer
答案
A
解析
逻辑推断题。第一段只提到她是签名人之一,并没有说她是议员,所以C不对,也不能确定她是不是有钱、有名。从她的行为和成就看,可以肯定的是,她是一位取得了巨大成就的商业女性,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3368517.html
相关试题推荐
IfyoulookcloselyatsomeoftheearlycopiesoftheDeclarationofIndepen
IfyoulookcloselyatsomeoftheearlycopiesoftheDeclarationofIndepen
Hegotajobsothathecouldbeindependent______hisparents.A、onB、inC、ofD、f
Notuntilamonkeyisseveralyearsold______toexhibitsignsofindependencefr
Inordertolookatsealifeclosely,peoplehave______somekindsofspeciale
Mysterynovelssellthousandsofcopieseachyear.Andmany【C1】______countA
Mysterynovelssellthousandsofcopieseachyear.Andmany【C1】______countA
Mysterynovelssellthousandsofcopieseachyear.Andmany【C1】______countA
Mysterynovelssellthousandsofcopieseachyear.Andmany【C1】______countA
Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.Throughouthis
随机试题
Manyskiers______aroundthefireanddrinkhotchocolateintheevenings.A、padB
Whilebeingquestionedonthecourt,themandenied____theguy.A、havingmurdered
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfrom
室内消火栓系统安装完成后应取()(或水箱间内)试验消火栓和()消火栓做试射试
桥梁用锚具、夹具辅助性试验主要用于检测其工作性能。()
预测围手术期心脏事件的高风险指标中,不包括A.年龄80岁 B.急性心肌梗死1月
小儿能量代谢与成人的主要不同点是A.基础代谢所需能量少,活动所需能量多 B.基
7086
纳税人办理税务登记证后,如发生()时,应当办理注销税务登记。A.纳税
最新回复
(
0
)