首页
登录
职称英语
Americans this year will swallow 15000 tons of aspirin, one of the safest and
Americans this year will swallow 15000 tons of aspirin, one of the safest and
游客
2024-01-16
82
管理
问题
Americans this year will swallow 15000 tons of aspirin, one of the safest and most effective drugs invented by man. As the most popular medicine in the world today, it is an effective pain reliever. Its bad effects are relatively mild, and it is cheap.
Although aspirin was first sold by a German company in 1899, it has been around much longer than that. Hippocrates, in ancient Greece, understood the medical value of the leaves and tree bark which today are known to contain
salicylates
, the chemical in aspirin. During the 19th century there was a great deal of experimentation in Europe with this chemical, and it led to the introduction of aspirin. By 1915, aspirin tablets(片剂)were available in the United States.
For millions of people suffering from arthritis, aspirin is the only thing that works. A small quantity of aspirin relieves pain and inflammation. It also reduces fever by interfering with some of the body’s reactions. Aspirin, in short, is truly the 20th-century wonder drug. On the other hand, it is also the second largest suicide drug and is the leading cause of poisoning among children. It has side effects that, although relatively mild, are largely unrecognized among users.
Aspirin is very irritating to the stomach lining, and many aspirin takers complain about upset stomach. There is a right way and a wrong way to take aspirin. The best way is to chew the tablets before swallowing them with water, but few people can stand the bitter taste. Some people suggest crushing the tablets in milk or orange juice and drinking that. [br] The author of this article seems to be______.
选项
A、against the use of aspirin
B、in favour of aspirin
C、doubtful about aspirin
D、not interested in aspirin
答案
B
解析
观点态度题。文章开头就讲到了阿司匹林的很多好处:one of the salest:and most effective drugs;the most popular medicine;an effective pain reliever;Its bad effects are relatively mild,and it is cheap,等等。可以看出作者对阿司匹林是极为支持的,选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3368011.html
相关试题推荐
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin,oneofthesafestand
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin,oneofthesafestand
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin,oneofthesafestand
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
Americansusetheterm"collegestudents"tomeanstudentseitherincolleg
Americansusetheterm"collegestudents"tomeanstudentseitherincolleg
In2014,olderAmericansfell29milliontimes,leadingto7millioninjuries
随机试题
Threeyearsago,researchersannouncedthediscoveryofhumangenesthatwer
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
Oneofthesaddestthingsabouttheperiodinwhichweliveisthegrowinge
狭义的历史认识主体是()。A.人类 B.人类社会 C.历史研究者 D.群
B市某大型建筑施工企业为了如期完成合同约定工期进度,私自降低安全生产条件,并未
以下佛教寺院属于五台山名寺的是()。A.显通寺 B.塔院寺 C.普济寺 D
音乐教学使用柯尔文手势可以直接训练学生多种音乐能力,但不包括下列哪一种能力?(
下列除哪项外均是秦艽的功效A.祛风湿 B.清湿热 C.清热解毒 D.退虚热
可用于治疗溃疡性结肠炎的药物是A:磺胺嘧啶 B:头孢唑啉 C:柳氮磺吡啶
《关于推动高质量发展的意见》提出,推动()是当前和今后一个时期确定发展思
最新回复
(
0
)