首页
登录
职称英语
In Shanghai, a growing number of foreign-funded banks are looking for local p
In Shanghai, a growing number of foreign-funded banks are looking for local p
游客
2024-01-16
85
管理
问题
In Shanghai, a growing number of foreign-funded banks are looking for local people to fill executive positions(行政主管的岗位)rather than people from their own countries as they did in the past. U. S. -based Citibank(花旗银行)put a job announcement in a local newspaper last week calling for
executive trainees
. It was part of Citibank’s business plan in China to draw local professionals. Demand for personal banking services has been on the rise since China joined the World Trade Organization at the end of 2001. The move does not only happen to Citibank. Many other foreign-funded banks in the city have made similar decisions. The U. K. ’s Standard Chartered last year employed over 30 graduates from Chinese universities and colleges as executive trainees. They are expected to take up managerial positions at the bank’s Shanghai branch after a two-year training program overseas.
The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation(HSBC)has announced it will employ more new graduates in China in the coming year. Local people account for over 92 % of the office workers in its Shanghai operation. [br] The executive trainees(Para. 1)are probably those who are______.
选项
A、persons to train other people
B、persons to be trained
C、executives
D、leaders in the bank
答案
B
解析
语义词义题。本题考查名词trainees的含义。根据文章第一段最后一句They(承前指代executive trainees)are expected to take up managerial positions at the bank’s Shanghai branch after a two-year training program overseas(他们被招募来首先要经过培训),可以推断出trainees的意思是“见习生,实习生”,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3367917.html
相关试题推荐
LastSundaywhenMr.WangwasleavingBeijingforCanada,anumberofhisfriend
Somecountriesarecreatingpoliciestodealwiththegrowinge-wasteproblem.有一
Theyplanto______anumberofnewproductsforshowattheexhibition.A、layasid
After______thenumbersineverypossiblecombination,wefinallyhitonasoluti
TheexactnumberofEnglishwordsisnotknown.Thelargedictionarieshave
Iamafraidthathisphonenumberhasslippedmy______forthemoment.A、headB、br
Ifyouwanttoringher,you’llhaveto______hernumberinthetelephonebook.A、
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30y
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30y
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30y
随机试题
Thosewhogainfamemostoftengainitasaresultofpossessingasingleta
Whydoestheglobalfundstopsupportinganynewprogrammes?[br][originaltext
[originaltext]Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabanoncom
关于我国航天技术,下列说法正确的是:A.长征七号是为发射货运飞船所研发的运载火箭
女性,77岁。吸烟25年,因反复咳嗽、咳痰、喘息20余年,近日着凉后咳嗽、咳黄痰
在某新建大学图书馆工程的综合概算中,一定包括的费用有( )。 A、设备购置费
萘啶酸是A.第三代喹诺酮类抗菌药B.第二代喹诺酮类抗菌药C.第一代喹诺酮类抗菌药
亚急性感染性心内膜炎的最常见病原菌A.金黄色葡萄球菌 B.肠球菌 C.草绿色
正常人原尿中可被全部重吸收的是A.K B.尿素 C.Cl D.葡萄糖 E
经济学中的“马歇尔困境”指的是()。A:规模经济和竞争活力之间的两难选择 B:
最新回复
(
0
)