首页
登录
职称英语
Awareness Weeks(认知宣传周)have become a regular part of Britain’s cultural landsc
Awareness Weeks(认知宣传周)have become a regular part of Britain’s cultural landsc
游客
2024-01-16
31
管理
问题
Awareness Weeks(认知宣传周)have become a regular part of Britain’s cultural landscape over the past few years. They started back in 1957, when one charity(慈善机构), Christian Aid, decided to make all its money-raising efforts on one time of year. It was thought that by doing this they would get more publicity for their cause.
They were right, and soon other charities and campaign(活动)groups followed them. These days, most donations(捐款)to charity are not collected on the streets. So instead of just asking for money, charities prefer to spend their time" raising awareness"—spreading knowledge of the work they do or the cause they support. They also compete with businesses and trade groups who use Awareness Weeks as marketing campaigns for their products.
There are now 500 Awareness Weeks held every year in the UK. No week goes by without one group or another trying to make the British public aware of something, with most held in May or October.
The danger with all these Awareness Weeks is that people start to become cynical(不信任). Take National Smile Week for example, it seems like a great idea: " Let’s all make each other’s life a little bit happier with a friendly smile. "But really it’s just a group of dentists and cosmetics companies trying to sell us toothpaste. It’s enough to make you want to start National Forget About It Week.
"People feel that many awareness campaigns are just marketing exercises, "says Ms Ormiston, who edits the Awareness Campaign Register, a news letter which encourages people who run Awareness Weeks to become more aware of each other. "But 90 per cent of campaigns are run by traditional charities or not for groups to make money. "
"There’s still no official group for awareness campaigns, " says Ms Ormiston. "People can do what they like, whatever the size of their budgets(经费)or their public relations machines allows. "
This situation has led to calls for laws to stop real charities having their efforts overshadowed by marketing campaigns. This could be done by making the two groups hold their weeks at different times or stopping businesses running imitation(模仿)charity campaigns.
But there is another way. Maybe it’s time for National Weak Awareness Week, especially for people whose awareness of Awareness Weeks is weak. [br] What’s the writer’s view on Awareness Weeks?
选项
A、National Forget About It Week should be held to stop Awareness Weeks.
B、National Smile Week is a great idea to improve people’s life.
C、National Weak Awareness Week can help people better understand Awareness Weeks.
D、Awareness Weeks should be stopped because of marketing campaigns.
答案
C
解析
观点态度题。文章最后两段提出了一些解决的办法,所以D说到喊停认知宣传周,是不对的,同样A也是错的。另外文中提到的National Smile Week是一个商业气息过于浓厚的宣传周的例子,这个活动本身是一个很好的例子,但是却不是文章的重点,也不是作者的主要观点,所以B是错的。从最后一句话,Maybe it’s time for National Weak Awareness Week,especially for people whose awareness of Awareness Weeks is weak(或许现在正是举办全国薄弱认知宣传周的好时候,特别是对于那些对于认知宣传周不太了解的人们来说),可以看出其目的是要加强对认知宣传周的宣传,所以C选项是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3367753.html
相关试题推荐
Itismoredifficult______peoplewhoarenaturallyshy______becomeeffectivepub
InBritain,thebestseasonoftheyearisprobably______spring.A、laterB、latter
Ifyouwanttobecomeadoctor,yououghttostudy______.A、medicineB、themedici
Studentsareexpectedto______theirclassesregularly.A、comeB、goC、attendD、fo
Studentsareexpectedto______lecturesregularly.A、presentB、goC、attendD、follo
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Computertechnologyisadvancingsofastthatoldhardwarequicklybecomesc
Imagineaschoolthatexpecteditsstudentstobecomeliterate(有读写能力的)with
随机试题
NocountryintheworldhasmoredailynewspapersthantheUSA.Therearealm
OurFutureinSpace:ItHasAlreadyBegun!Weareallspace
ThelecturerexplainedtheWaterGatescandalvigorously______andeverystuden
After______forthejob,youwillberequiredtotakealanguagetest.A、beingi
[originaltext]W:Thisapartmentconsistsoftwobedrooms,alivingroomwitha
[originaltext]Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping—watchi
功能温中行气,涩肠止泻的药是A肉豆蔻 B诃子 C桑螵蛸 D覆盆子 E豆蔻
患者女性,30岁。主诉有渐进性乏力,体重减轻,食欲减退,体检:消瘦,皮肤青铜色。
某航空公司货运处收运一票货物,主要是旅客随身携带的一些行李物品,自北京运往美国旧
企业在不同发展阶段应确定不同的培训内容,在创业发展期企业应集中力量()。A.扩张
最新回复
(
0
)