首页
登录
职称英语
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes.
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes.
游客
2024-01-16
59
管理
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of his time. He had everything: good look, success, power, and a lot of money. But he didn’t have love or friendship because he couldn’t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’s mother, Allene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately, Allene had mental problems. She was afraid of germs and diseases. She was obsessed with Howard’s health, and he became obsessed with it too.
Allene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend. Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’t get something legally, lie gave money to politicians and businessmen so they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio, Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend. [br] According to the passage, Howard Hughes was not______.
选项
A、good-looking
B、wealthy
C、friendly
D、powerful
答案
C
解析
细节题。根据文章第一段第四句“He had everything:good look,success,power,and a lot of money.”可知,Howard Hughes拥有一切:漂亮的外表、成功、权力和很多钱。A、B、D三项都有提到,文中没有提到的只有选项C,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3366708.html
相关试题推荐
In1947agroupoffamouspeoplefromtheartworldheadedbyanAustrianco
In1947agroupoffamouspeoplefromtheartworldheadedbyanAustrianco
In1947agroupoffamouspeoplefromtheartworldheadedbyanAustrianco
Mostofthe4,200peopleonboardmadeittolandsafely,butmorethan30peop
I______thatmostpeoplewhowantedtobuyournewspaperwereeithermovingorge
Thepeoplewhoobjectedtothenewapproachweretoldthatsinceworkhadalread
Afteralong______thebillwaspassedbythepeople’scongress.A、argumentB、deba
Notalways______theywantto.A、peoplecandowhatB、peoplecannotdowhatC、can
Oursocietyhaschangedand______initA、sothepeoplehaveB、thepeoplehaveso
直到失去健康,人们才知道健康的价值。Itisnotuntiltheyloseitthatpeopleknowthevalueofhea
随机试题
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERforeach
Apassportistheonlyuniversallyacceptedformofidentificationaroundthewo
Theweatheris(favor)______forfootball.favorable本题测试的是词性转换的用法。填空词在句中做表语,故填形容
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegrees
Anysufficientlyadvancedtechnology,not
有关膝关节前交叉韧带损伤,以下正确的是A.膝关节突然肿胀,难以参加体育活动 B
护士对腹外疝术后患者进行出院指导时,告知患者多长时间内应避免重体力劳动A:1个月
中国证监会对取得期货公司经理层人员任职资格但未实际任职的人员实行资格年检。()
(2014年真题)民事法律行为是以意思表示为核心要素,旨在依意思表示的内容发生相
按照《建设工程安全生产管理条例》下列关于特种作业人员持证上岗制度的说法中,正确的
最新回复
(
0
)